Sólový kurz Charleston pro začátečníky

Get Swinging with Our Solo Beginner Charleston Course at Learn To Dance!

Vraťte se v čase do bouřlivých dvacátých let minulého století a ovládněte zábavné, optimistické pohyby charlestonu s naším sólovým charlestonem pro začátečníky Kurs! Tento vzrušující kurz, který začíná v neděli 17. listopadu v 18 hodin, vás přiměje klepat nohama a houpat rukama v nakažlivých rytmech jazzu. Nepotřebujete žádného partnera – jen přineste své nadšení a připravte se k tanci!

Sólový kurz Charleston pro začátečníky:

  • Datum zahájení: Neděle 17. listopadu
  • Čas: 18:00
  • Trvání: 4 týdny
  • Umístění: Učit se To Dance, Cherry Orchard Pavilion, Britwell Road, Burnham, SL1 8DL
  • Cena: 35 £ na osobu

Charleston je živý a energický sólový tanec že vám rozpumpuje srdce a rozpohybuje nohy! Tento čtyřtýdenní kurz je ideální pro začátečníky a je navržen tak, aby vás naučil ikonické kroky a techniky charlestonu. Ať už chcete zlepšit své taneční dovednosti nebo se chcete jen pobavit, tento kurz je fantastický způsob, jak zažít radost z tance.

Proč se učit charleston?

Charleston je nejen skvělý způsob, jak se pobavit, ale je to také fantastické cvičení. Zlepšuje koordinaci, rovnováhu a vytrvalost, zatímco pozitivní tempo udržuje vaši energetickou hladinu na vysoké úrovni. V každé hodině se budete rýsovat za zvuků swingové hudby a budete se bavit.

Získejte drzý náskok!

Podívejte se na některé z našich online lekcí Charlestonu v níže uvedeném seznamu skladeb , plus seznam skladeb, na kterých si můžete procvičit některé své taneční pohyby.

Zarezervujte si své místo ještě dnes!

Náš kurz Solo Beginner Charleston je skvělý způsob, jak se naučit jedinečný a zábavný taneční styl v vstřícné a podporující prostředí. Počet míst je omezený, proto si nezapomeňte zajistit své místo rezervací níže, návštěvou našeho studia nebokontaktujte nás. Chcete-li rezervovat místo pro jinou osobu, navštivte nášúplný rezervační systém.

Přijďte se naučit tento dynamický tanec, plný charakteru a šarmu, na Learn To Dance.

Připojte se k nám na Learn To Dance a vkročte do světa Charlestonu, kde se naučíte kroky a vytvoříte trvalé vzpomínky. Nemůžeme se dočkat, až vás tam uvidíme!

Leave a Comment





Tento web používá Akismet ke snížení spamu.Zjistěte, jak se zpracovávají údaje o vašich komentářích.