Kurz salsy pro začátečníky: Vstupte do pulzujícího světa salsy

Picture of dancer legs doing a latin american dance such as salsa

Připravte se zažehnout svou vášeň pro tanec s naším kurzem salsy pro začátečníky, který začíná v neděli 21. července v 18 hodin. Přidejte se k nám na Learn To Dance a nechte se rozhýbat pulzujícími rytmy salsy. Ať už jste úplný začátečník nebo si chcete osvěžit své taneční dovednosti, tento kurz je navržen tak, aby poskytoval zábavné a podpůrné prostředí pro každého.

Podrobnosti o kurzu:

Salsa je živý tanec, který pochází z Kuby a je známý svou veselou hudbou a svátečním duchem. Náš čtyřtýdenní kurz je ideální pro začátečníky a nabízí instruktáž krok za krokem, abyste mohli začít se základními pohyby a technikami. Každé sezení je vytvořeno tak, aby vám pomohlo získat jistotu a plynulost vašich tanečních kroků.

Žádný partner? Žádný problém!

Nemusíte si na naše kurzy brát partnera. Learn To Dance se pyšní inkluzivní atmosférou, kde si každý najde partnera k tanci. Je to fantastický způsob, jak poznat nové přátele a stát se součástí komunity, která sdílí vaše nadšení pro tanec.

Ti, kteří přijdou s partnerem, však nemusí měnit partnery (pokud sami nechtějí).

Proč se učit salsu?

Tanec salsy není jen příjemným způsobem, jak trávit večery, ale také skvělým cvičením pro zlepšení vaší kondice. Zlepšuje flexibilitu, vytrvalost a celkové kardiovaskulární zdraví. Společenská povaha tance salsy je navíc ideální pro ty, kteří chtějí rozšířit svůj společenský kruh a zároveň se zapojit do zábavné aktivity.

Zajistěte si své místo ještě dnes!

Je pravděpodobné, že náš kurz salsy pro začátečníky být populární a místa se rychle zaplní. Zajistěte si své místo včasnou registrací. Můžete se přihlásit pomocí níže uvedené možnosti, návštěvou našeho tanečního studia v Pavilonu Cherry Orchard nebo nám zavolejte pro více informací. Nechte se ovládnout rytmem v našem kurzu salsy pro začátečníky!

(chcete-li rezervovat místo pro jinou osobu, navštivteúplný rezervační systém)

Připojte se k nám na Learn To Dance a zažijte to společně zábava, fitness a slavnost. Přineste svou energii a nadšení a odejděte s novou sadou tanečních dovedností na náš kurz Beginner Salsa. Těšíme se na tanec s vámi!