Týdenní aktualizace neděle 26. května 2024

Novinky a oznámení

Instagram…poskakování pod tlakem

Víte, že vždy hledáme nové a inovativní způsoby procvičování technik, které potřebujete pro společenské a latinskoamerické tance.

Skvělou myšlenkou minulého týdne bylo použití polonafouknutých balónků k práci na vyvinutí správného množství tlaku při tanci v latinskoamerickém tanci s partnerem.

Zdálo se, že to jde dobře, takže očekávejte, že je uvidíte ' se znovu objevuje v lekcích a kurzech!


Kurz Bachata přeplánován| ||431

Merengue Class

Last week we also cancelled the Bachata course due to a lack of advance bookings. However following the announcement of the cancellation we had a number of students get in touch to say they had intended to turn up on the night.

Připomínáme, že na naše lekce vyžadujeme rezervaci předem, protože máme minimální počet, pro který budeme kurzy pořádat.

Na žádost jsme přeplánovali kurz Bachaty na pondělí 17. června, takže se prosím zarezervujte, pokud se hodláte zúčastnit!


Událost Simple Swing Live Band

Advert for our Simply Swing Live Band Ballroom and Latin American dance social event on Friday 28th June 2024

Na naše červnové společenské setkání jsme pozvali skvělou taneční a latinskoamerickou kapeluSimply Swing, aby přišla do studia.

The večer bude obsahovat 3 x 40minutové živé sety s reprodukovanou hudbou během přestávek.

Vstupenky stojí 50 liber na osobu a akci je možné rezervovat již nyní. Pro rezervaci místa pro jinou osobu prosímklikněte sem.

Jsme již z 65 % rezervováni.Další podrobnosti…


Bournemouth Dance Weekend

Happy couples wearing 'Guys and Molls' Charleston theme for a Quickstep dance weekend, in a Ballroom dance hold and leaning towards the camera

Náš Bournemouth Dance Weekend se bude konat vThe Queens Hotel & Spa letos od pátku 4. do neděle 6. října.

Letošní přestávkou bude Quickstep & Jive s tématem 'Guys & Molls' na sobotní večer.

My zbývá pouze 1 Supreme Double. Všechny pokoje Solo jsou nyní plně obsazeny. Všechny ostatní pokoje jsou v současné době plně obsazeny, ale možná se nám podaří přidat k našemu přidělení několik dalších pokojů, nicméně vzhledem k počtu bychom pravděpodobně požadovali pouze 2 další pokoje.

Fotografie hotelu Queen's Hotel & Spa

Připravované

Taneční workshopy

Social Events


Stažení

Stáhněte si naše nejnovější plány