ZRUŠENO – Objevte rytmy rumby na Learn To Dance!

Slide advertising our upcoming beginner rumba course, including the start date of 19th May and the Learn To Dance logo

ZRUŠENO: TENTO KURZ BYL BOHUŽEL ZRUŠEN Z DŮVODU NEDOSTATKU REZERVACE

Jste připraveni se pohupovat do plynulých rytmů rumby? Ať už jste taneční nadšenec nebo zvědavý začátečník, máme pro vás ideální příležitost! Připojte se k nám na Learn To Dance na našem kurzu rumby pro začátečníky, který začíná v neděli 19. května v 18:00. Ponořte se do okouzlujícího světa rumby, tance, který kombinuje romantické pohyby s kontrolovanými, rytmickými kroky.

Podrobnosti o kurzu:

Rumba, často označovaný jako „tanec lásky“, je podmanivý a přístupný, díky čemuž je oblíbenou volbou mezi tanečníky všech úrovní. Náš čtyřtýdenní kurz je určen pro naprosté začátečníky, takže nejsou nutné žádné předchozí taneční zkušenosti. Každá lekce je strukturována tak, aby vám pomohla pochopit základní kroky a abyste se na tanečním parketu cítili sebejistě.

Žádný partner? Žádný problém!

Na Learn To Dance nemusíte k účasti přivádět partnera. Naše přátelská a vstřícná komunita zajišťuje, že každý najde tanečního partnera ve třídě, takže je to skvělý způsob, jak poznat nové lidi a získat přátele, kteří sdílejí vaši vášeň pro tanec.

Proč si vybrat rumbu?

Rumba is not only a beautiful dance but also a fantastic way to improve your posture, balance, and coordination. It’s a gentle, low-impact form of exercise that can enhance your physical health while you have fun. The skills you learn in Rumba can also be a gateway to other Latin dances like Salsa and Cha Cha.

Zarezervujte si své místo!

Počet míst je omezený a naše kurzy se obvykle zaplňují rychle. Nenechte si ujít svou šanci vydat se na tuto vzrušující taneční cestu. Pro registraci použijte níže uvedené možnosti rezervace, navštivte naše studio v Cherry Orchard Pavilion, nebokontaktujte nás. Přijměte rytmus rumby a nechte tanec být vaším novým oblíbeným koníčkem!

Chcete-li rezervovat místo pro jinou osobu, navštivte nášúplný rezervační systém.| ||364

Dance your way into a new skill and join our Beginner Rumba course. We can’t wait to see you at Learn To Dance, where fun meets footwork and every dancer shines!