Vienna Dance Break 2025 – zažijte eleganci vídeňského plesu

Vienna dance weekend 2025 initial package price launch

Jste připraveni protančit si kouzelný víkend ve Vídni? Přidejte se k nám odČtvrtka 13. do neděle 16. února 2025 na nezapomenutelnou vídeňskou taneční přestávku, kde se hudba, historie a elegance mísí v okouzlující zážitek.

Your Vienna Dance Break 2025 Journey Begins

Odlet z londýnského Heathrow s možnými regionálními lety dostupnými na vyžádání a ponořte se do pohodlí dobře naplánovaného výletu včetně letů, transferů a luxusní 3 noci pobyt ve4hvězdičkovém hotelu Kaiserhof Wien. Hotel, známý svou nádhernou výzdobou a vynikající polohou, slibuje pohodlnou a stylovou základnu, ze které můžete objevovat majestátnost Vídně.

Noc půvabů na plese Johanna Strausse

vrcholem vašeho pobytu bude prestižníJohann Strauss Ball naKursalon Wien v sobotu 15. února|| |342. Dressed in your finest, you’ll enjoy a Zlatý balíček, který svůj večer zahájí honosnou slavnostní večeří. Jak se noc rozprostírá, dveře tanečního sálu se otevírají do podívané na krásu a tradice v čele s debutantkami z místní taneční školy.

Protančete noc na naší vídeňské taneční přestávce 2025

Ponořte se do zvuků živého orchestru hrajícího ikonické vídeňské valčíky a polky spolu s mixem valčíku a tango hudba. Každou půlhodinu se nálada mění podle toho, jak ji přebírá kapela, která nabízí různé společenské a latinskoamerické tance. Po celý večer si užijte pestrou zábavu včetně živých zpěváků a tanečních vystoupení. Nenechte si ujít hromadnou Quadrille o půlnoci – hravý, ale chaotický tanec, který bude určitě vrcholem noci. Ples se prodlužuje až do ranních 4 hodin ráno, ale můžete odejít, kdykoli si budete přát. Dámy při odjezdu dostanou okouzlující dárek, svědectví o dobře strávené noci. Naše Vienna Dance Break 2025 slibuje nezapomenutelný zážitek!

Prozkoumejte ve svém volném čase

Bez plánovaných výletů máte svobodu objevovat bohatou historii a kulturu Vídně sami tempo. Případně se připojte ke skupinové lekci tance, pokud máte dostatečný zájem, nebo si rezervujte další exkurze prostřednictvím naší cestovní kanceláře, abyste obohatili své zkušenosti.

Přizpůsobeno pro sólové tanečníky

Sólo sledující si nemusí dělat starosti s hledáním taneční partner na večer. Je běžné, že sóloví následovníci sdílejí náklady na pronájem tanečního vůdce, díky čemuž je zážitek přístupný a příjemný pro každého.

Rezervace a náklady

Cena za celý balíček je1 300 GBP na osobu, včetně letenek a ubytování, s očekávanými dodatečnými náklady kolem 200 GBP na osobu za vstupenku na ples. Při rezervaci je vyžadována záloha ve výši 25 %, přičemž zůstatek je splatný 90 dní před přestávkou. Upozorňujeme, že ceny vstupenek na ples budou potvrzeny do června/července 2024 a musí být v té době uhrazeny v plné výši. Platí příplatek pro jednu osobu ve výši 265 GBP.

Zarezervujte si své místo na naší vídeňské taneční přestávce 2025

Nenechte si ujít tuto šanci zažít jednu z nejslavnějších vídeňských událostí. Chcete-li si rezervovat taneční přestávku ve Vídni, kontaktujte naši cestovní kancelářMark Pollard na01628 675111 nebo e-mailem na || |405mark@wherewouldyouratherbe.co.uk. Úřední hodiny jsou pondělí až pátek, 0930 – 17:00.

Připravte se na víkend plný tance, kultury a nezapomenutelných vzpomínek. Těšíme se, že vás v roce 2025 přivítáme ve Vídni!

Johann Strauss Ball Vienna Dance Break Weekend Outfits

Pokud máte nějaké dotazy ohledně přestávky, dejte nám prosím vědět, nebo kontaktujte cestovní kancelář s konkrétními dotazy na rezervaci.