Kurz Learn American Smooth: začíná ve středu 10. dubna 2024

Details of upcoming Learn American Smooth course starting from Wednesday 10th April at 7pm, overlaid on a picture of dancers performing various fred & ginger style moves

Cesta do 'Fred & Ginger' Grace!

Ponořte se do světa tance s elegancí a stylem, jak studio Learn To Dance v Burnhamu odhaluje kurz American Smooth, který začíná ve středu 10. dubna v 19 hodin. Tento exkluzivní taneční kurz je určen pro nadšence, kteří touží vdechnout svému waltzu, foxtrotu, tangu a vídeňskému valčíku plynulost a klasické kouzlo připomínající legendární Fred Astaire a Ginger Rogers.

Proč si vybrat náš Learn American Smooth Kurz?

Sofistikované techniky: Objevte tajemství bezproblémové integrace sofistikovaných kroků ve stylu „Fred & Ginger“ do vašeho tanečního repertoáru. Náš kurz se zaměřuje na eleganci, držení těla a plynulé pohyby, které definují American Smooth, a zajistí, že budete klouzat po tanečním parketu s grácií.

Zkušení lektoři: Náš tým zkušených instruktorů je nadšený pro tanec a oddaný poskytování personalizovaného poradenství. Díky dlouholetým zkušenostem vás provedou každým krokem a zajistí, že vaše cesta bude zábavná i obohacující.

Žádné výtahy, čistý tanec: Zatímco populární taneční show často předvádějí různé výtahů se náš kurz zaměřuje na čistotu tance. Naučte se zaujmout s nohama pevně na zemi a osvojte si techniky, které kladou důraz na spojení a plynulost bez nutnosti zvedání.

Naučte se podrobnosti o kurzu American Smooth

Kdo by se měl připojit?

Náš kurz Learn American Smooth je ideální pro tanečníky se zkušenostmi s valčíkem, foxtrotem, tangem a vídeňským valčíkem. Začátečníci s velkým zájmem jsou však vítáni, aby se připojili k úvodnímu kurzu a zažili kouzlo American Smooth. Pro ty, kteří s waltzem začínají, zvažte místo toho začít s naším kurzem valčíku pro začátečníky, který začíná v neděli 7. dubna. Více podrobností najdete na našich webových stránkáchzde.

Rezervujte si své místo na učení American Smooth Spot ještě dnes

Využijte možnost tančit s elegance dávných filmových legend. S omezeným počtem dostupných slotů si zajistěte své místo v našem kurzu Learn American Smooth registrací ještě dnes. Vydejme se na cestu, kde každý krok vypráví příběh a každý tanec je mistrovským dílem.

K rezervaci můžete využít níže uvedenou možnost. Pokud rezervujete místo pro jinou osobu, použijte prosím nášúplný rezervační systém.

Zlepšete své taneční zážitky s kurzem Learn To Dance’s American Smooth. Navštivte našiwebovou stránku nebokontaktujte nás pro více informací a registraci. Pojďme si společně protančit cestu k eleganci a sofistikovanosti.

3 komentáře

  1. […] Kurz stojí 50 GBP na osobu na 6 týdnů a bude prodloužena, dokud bude poptávka. Přečtěte si více […]



  2. […] Kurz stojí 50 liber na osobu na 6 týdnů a bude prodloužena, dokud bude poptávka. Přečtěte si více […]



  3. […] Kurz stojí 50 liber na osobu na 6 týdnů a bude prodloužena, dokud bude poptávka. Přečtěte si více […]