Kurz valčíku pro začátečníky v Naučte se tančit

beginner waltz course overlaid text over pictures of a ballroom dance class

Glide to Grace: 5týdenní kurz waltzu pro začátečníky v Naučte se tančit

Zaujaly vás elegantní pohyby a obraty valčíku? Ať už vstupujete na taneční parket poprvé nebo jste ponořili prsty do světa tance a toužíte po více, Learn to Dance má právě pro vás příležitost. Od neděle 7. dubna v 18:00 jsme nadšeni, že vám můžeme představit náš kurz waltzu pro začátečníky. Je dokonale vytvořen pro ty, kteří jsou na taneční scéně nováčky nebo se učí jen krátkou dobu a chtějí se soustředit na zvládnutí valčíku.

Valčík na vás čeká

Valčík , se svými plynulými pohyby a nadčasovou přitažlivostí, je víc než jen tanec. Je to brána k důvěře, sociálnímu spojení a hlubšímu ocenění tanečního umění. Náš nadcházející kurz je vaší šancí vydat se na cestu učení. Ve valčíku je každý krok tónem krásné symfonie tance.

Podrobnosti o kurzu:

  • Datum zahájení: Neděle 7. dubna 2024
  • Time: 18:00
  • Trvání: 45 minut na lekci, během 5 týdnů
  • Místo: Learn to Dance Studio
  • Cena: 42 GBP na osobu

Navrženo pro začátečníky

Tento kurz je přizpůsoben speciálně pro úplné začátečníky nebo ty, kteří své taneční dobrodružství teprve začali. Se zaměřením na základy valčíku vás naši zkušení instruktoři provedou základy a zajistí, že získáte sebevědomí a dovednosti pro snadné klouzání po tanečním parketu.

Proč si vybrat náš kurz valčíku pro začátečníky?

  • Výuka pro odborníky: Naši instruktoři jsou nadšení pro tanec a odhodláni poskytovat podpůrné a zábavné vzdělávací prostředí.
  • Zaměřené učení: By concentrating on one dance over five weeks, you have the opportunity to truly grasp the essence of the waltz and build a solid foundation.
  • Komunita a spojení: Připojte se ke skupině stejně smýšlejících začátečníků, sdílejte zkušenosti s učením a najděte si nové přátele na cestě.
  • Další taneční příležitosti:| ||364 For those who catch the dance bug and wish to explore further, we offer our regular weekly beginner classes at 7pm. It’s a perfect way to continue your dance journey and learn additional dances.

Zarezervujte si místo na kurz valčíku pro začátečníky ještě dnes!

Počet míst je omezený, protože se snažíme poskytovat personalizovanou pozornost všem našim studentů. Zajistěte si své místo rezervací ještě dnes a udělejte první krok k zvládnutí elegantního a romantického valčíku.

Tanec je oslava života, forma vyjádření přesahující slova. Zveme vás, abyste se k nám připojili na Learn to Dance na tento kurz valčíku pro začátečníky, kde slibujeme, že vás nejen naučíme kroky, ale že vám otevřeme dveře do světa radosti, elegance a ladnosti. Pojďme se společně vydat na krásnou cestu!

6 komentářů

  1. […] Kurzy se budou konat dne Neděle v 18 hodin, od neděle 7. dubna začíná valčíkem. Tento první kurz bude trvat 5 týdnů a stojí 42 liber na osobu. Přečtěte si více… […]



  2. […] Kurzy se bude konat v neděli v 18 hodin, od neděle 7. dubna začíná Valčíkem. Tento první kurz bude trvat 5 týdnů a stojí 42 liber na osobu. Přečtěte si více… […]



  3. […] Kurzy se bude konat v neděli v 18 hodin, od neděle 7. dubna začíná Valčíkem. Tento první kurz bude trvat 5 týdnů a stojí 42 liber na osobu. Přečtěte si více… […]



  4. […] Kurzy se bude konat v neděli v 18 hodin, od neděle 7. dubna začíná Valčíkem. Tento první kurz bude trvat 5 týdnů a stojí 42 liber na osobu. Čtěte více… […]



  5. […] Náš kurz Learn American Smooth je ideální pro tanečníky se zkušenostmi s valčíkem, foxtrotem, tangem a vídeňským valčíkem. Začátečníci s velkým zájmem jsou však vítáni, aby se připojili k úvodnímu kurzu a zažili kouzlo American Smooth. Pro ty, kteří s waltzem začínají, zvažte místo toho začít s naším kurzem valčíku pro začátečníky, který začíná v neděli 7. dubna. Více podrobností najdete na našem webu zde. […]



  6. […] Kurzy budou trvat místo v neděli v 18 hodin, počínaje valčíkem od neděle 7. dubna. Tento první kurz bude trvat 5 týdnů a stojí 42 liber na osobu. Přečtěte si více… […]