ZRUŠENO – Taneční sál a Latino Silent Disco pátek 15. března 2024

Dancers having fun at our Ballroom and Latin Silent Disco for Comic Relief

TATO AKCE BYLA BOHUŽEL ZRUŠENA. ZAKOUPENÉ VSTUPENKY BUDOU BUĎ VRÁCENY, NEBO VÝTĚŽEK VĚNOVÁN NA COMIC RELIEF (VOLBA KUPUJÍCÍHO)

V návaznosti na obrovský úspěch loňskéhoBálový sál a latinskoamerická Silent Disco we will be running another charity fundraiser. This year the ‘Silent Social’ will take place on Friday 15th March 2024.

Toto není ledajaká taneční událost. Když se ponoříte do hudby prostřednictvím svých osobních sluchátek, budete mít svobodu přepínat mezi třemi hudebními kanály. Ať už máte náladu na elegantní tóny Ballroomu, ohnivé rytmy Latinské Ameriky nebo jen dobrou starou obecnou hudbu, kterou si můžete zahrát, máme pro vás chuť. Je to perfektní příležitost pro tanečníky všech úrovní, aby si užili své oblíbené styly, nebo dokonce objevili nový!

Sluchátka mají také svítící LED, takže můžete vidět, který kanál také všichni poslouchají. Včetně, což je důležité, vašeho tanečního partnera! Hudbu si můžete libovolně interpretovat a kanály můžete libovolně přepínat.

Vstupenky a příspěvky na taneční sál a latinskoamerické diskotéky

Za pouhých20 GBP na osobu, můžete si zajistit své místo na této akci, kterou si nesmíte nechat ujít. Ale bude to lepší – každý cent ze zisku bude věnovánComic Relief, charitativní organizaci, která odvádí neuvěřitelnou práci na podpoře pozitivní změny prostřednictvím síly zábavy. Minulý rok jsme díky štědrému duchu účastníků, jako jste vy, vybrali neuvěřitelných£600 na Comic Relief. Letos to s vaší podporou chceme překonat!

Can’t Make It? Stále můžete podporovat!

Pokud se k nám nemůžete připojit osobně, stále existuje způsob, jak být součástí této skvělé věci. Navštivte našeStránka jen dávám darovat. Každý příspěvek, bez ohledu na velikost, je rozdíl.

Podrobnosti o plesových sálech a latinskoamerických diskotékách

  • Datum:Pátek 15. března 2024
  • Time: 19:30 – 21:30
  • Umístění: Learn To Dance, Cherry Orchard Pavilion, Britwell Road, Burnham, SL1 8DL
  • Cena: £20 za osobu

Proč se zúčastnit?

  • Zažijte radost z tance: Ať už jste ostřílený tanečník nebo mají dvě levé nohy, tato událost je navržena tak, aby poskytovala zábavnou a inkluzivní atmosféru. Nevyžadují se žádní partneři ani předchozí zkušenosti – stačí přivést svou lásku k hudbě a tanci!
  • Podpoř ušlechtilou věc: Účastí přímo přispíváte k misi Comic Relief pomáhat těm v nouzi. Je to šance pobavit se a mít pozitivní dopad na svět.
  • Spojte se s komunitou: Tato událost je fantastický způsob, jak se setkat s ostatními tanečními nadšenci a stát se součástí živého společenství. Podělte se o svou vášeň, najděte si nové přátele a užijte si nezapomenutelný večer.

Zajistěte si vstupenky již nyní!

Počet míst je omezen a očekává se, že tato událost bude rychle vyprodána. Nepromeškejte svou šanci stát se součástí něčeho opravdu výjimečného. Pořiďte si lístky ještě dnes a vkročte do noci plné tance, hudby a dávání zpět.

Nemůžeme se dočkat, až vás tam uvidíme, jdeme do rytmu pro skvělou věc. Udělejme z letošního Ballroomu a latinskoamerického Silent Disco nezapomenutelný zážitek pro všechny zúčastněné. Uvidíme se na tanečním parketu!