Workshopy argentinského tanga Flavia Cacace

Flavia Cacace Argentine Tango workshops advert Sunday 25th February

Tanec do vášně: Odpoledne argentinského tanga s legendou Strictly Come Dancing Flavia Cacace

Vkročte do světa elegance, grácie a vášně jako zveme vás na nezapomenutelné odpoledne workshopů argentinského tanga s nikým jiným než s legendární Flavia Cacace! Flavia, známá svými fascinujícími vystoupeními v Strictly Come Dancing, přináší své odborné znalosti a vášeň pro tanec na speciální akci, která slibuje, že bude oslavou umění argentinského tanga.

Podrobnosti workshopu argentinského tanga:|| |326

  • Date: neděle 25. února 2024
  • Čas: 14:00–18:00
  • Cena: from £25 [zarezervovat]
  • Umístění: Learn To Dance, Cherry Orchard Pavilion, Britwell Road , Burnham, SL1 8DL [mapa/trasy]

Uvolnění síly argentinského tanga:

Flavia Cacace, oslavovaná její výjimečná taneční kariéra a strhující výkony provedou účastníky řadou workshopů argentinského tanga. Ať už jste zkušený tanečník nebo úplný začátečník, styl výuky Flavie zajišťuje, že se každý může ponořit do okouzlujícího světa této vášnivé taneční formy.

Flavia Cacace z workshopu Argentinského tanga:

  1. Workshop 1 – 2pm: Fundamentals of Argentine Tango
    Objevte podstatu argentinského tanga s Flavií, když rozebírá základní kroky, techniky a spojení, díky nimž je tento tanec tak jedinečný.
  2. Workshop 2 – 3pm: Variations
    Ponořte se do světa expresivity a vyprávění v rámci tanga. Naučte se zprostředkovat emoce pohybem a osvojte si choreografii, která odráží skutečného ducha argentinského tanga.
  3. Workshop 15 – 16:00: Milonga/Vals
    Prozkoumejte různé formy argentinského tanga. Razantnější styl Milonga a lilting Vals. Naučte se, jak na tyto styly aplikovat pohyby, které znáte. Najděte také pohyby, které mohou být jedinečné pro oba styly.
  4. Workshop 16 – 17:00: Zdobení
    Povyšte svůj taneční styl s pomocí Flavie, jak začlenit stylové prvky do vašeho tanga. Ať už se jedná o švihání, kopy nebo malé triky, Flavia vám pomůže přinést vzrušující doplňky do vašeho tance.

Proč argentinské tango s Flavií?

Slavná kariéra Flavie Cacace zahrnuje nejen její triumfy v Strictly Come Dancing, ale také její hluboce zakořeněná láska k argentinskému tangu. Její vášeň pro taneční formu je nakažlivá a její schopnost spojit se s účastníky všech úrovní dělá z tohoto workshopu vzácnou a výjimečnou příležitost učit se od skutečné taneční ikony.

Získejte své vstupenky:

Nenechte si ujít šanci zatančit si po boku Flavie Cacace a zažít kouzlo argentinského tanga. Vstupenky jsou nyní k dispozici a počet míst je omezený, takže si zajistěte své místo na odpoledne plné tance, spojení a čisté vášně.

Místa stojí 25 GBP za workshop, 42,50 GBP za dva workshopy, 57,50 GBP za tři workshopy nebo 70 liber za všechny čtyři. Pokud si rezervujete více než jeden workshop, nezapomeňte se přihlásit na každý workshop.

Pro rezervaci místa pro další osobu budete muset použít nášÚplný rezervační systém. Jinak můžete využít níže uvedenou možnost rezervace:

Připojte se k nám na den plný rytmu tanga, vedený odbornými znalostmi Flavia Cacace. Ať už jste taneční nadšenci nebo hledáte jedinečný a vzrušující zážitek, tento workshop argentinského tanga slibuje, že bude odpoledne, které si budete navždy pamatovat. Popadněte své taneční boty a nechte se rozvinout kouzlo tanga!

6 komentářů

  1. […] Další podrobnosti. […]



  2. […] Ne 25. února – Flavia Cacace den workshopu argentinského tanga […]



  3. […] Místa od 25 GBP na osobu. Přečtěte si více. […]



  4. […] Místa od 25 GBP na osobu. Přečtěte si více. […]



  5. […] Neděle 25. února – Flavia Cacace Workshop Day […]



  6. […] Neděle 25. Únor – Den workshopu Flavia Cacace […]