Připojte se k našemu 6týdennímu kurzu „Zlepšete svou sambu“!

samba course advert

Jste připraveni vylepšit svou hru Samba a protančit se na novou úroveň sebevědomí a dovedností? Pak už nehledejte! Learn To Dance s potěšením oznamuje náš nadcházející 6týdenní kurz „Improve Your Samba“, který začíná ve středu 10. ledna.

Podrobnosti o kurzu samby:

  • Datum zahájení: Wednesday 10th January
  • Čas: 19:00
  • Trvání: 6 týdnů (plusprodloužení)
  • Cena: 50 GBP na osobu [rezervovat nyní]
  • Umístění: Learn To Dance, Cherry Orchard Pavilion, Britwell Road, Burnham, SL1 8DL [mapa/trasy]

Co můžete očekávat:

Náš komplexní kurz je navržen tak, aby vyhovoval tanečníkům všech úrovní. Ať už jste začátečník, který chce zlepšit svou základní techniku, nebo zkušený tanečník, který touží objevovat nové pohyby. Tato 6týdenní cesta za cenu pouhých 50 GBP na osobu bude investicí do vaší taneční budoucnosti.

Hlavní body kurzu:

  • Vylepšete své základy: Ponoříme se do základů Samby a vylepšíme vaši techniku, aby byl každý krok plynulejší a přesnější. Ať už jste se sambou nováčkem nebo tancujete léta, naši zkušení instruktoři vám poskytnou personalizované vedení, které bude vyhovovat vašim potřebám.
  • Tanec kolem překážek: Samba je živá a energická tanec, který vyžaduje hbitost a kreativitu. Náš kurz vás naučí, jak bez námahy tančit kolem překážek, přidá vašim pohybům šmrnc a zajistí, že budete mít na tanečním parketu vždy kontrolu.
  • Prozkoumejte vzrušující pohyby: Spice up váš repertoár samby s řadou vzrušujících pohybů. Naši instruktoři vám představí dynamické a poutavé kroky, které vám umožní vyjadřovat se sebevědomě a stylově.

Rozšíření kurzu samby:

Zavázali jsme se podporovat vaši taneční cestu. Pokud bude ze strany našich studentů dostatečný zájem, bude kurz „Zlepšete svou sambu“ rozšířen v 6týdenních blocích, takže budete mít příležitost neustále zdokonalovat své dovednosti a růst jako tanečník.

Většina jednoho tance kurzy trvají 12-18 týdnů a pak přejdeme na nový tanec.

Co když jsem začátečník?

V ideálním případě jsou navrženy naše jediné taneční kurzy, včetně kurzu samby pro ty, kteří již ovládají základy a chtějí zlepšit svůj tanec. Prvních pár týdnů však pracujeme na základních krocích. Začátečníci jsou vítáni, ale měli byste si být vědomi toho, že kurz bude probíhat rychleji než naše běžné kurzy. Možná budete chtít zvážit našetýdenní kurzy pro začátečníky pokud jste úplný začátečník, nebosoukromé lekce.|| |375

How to Register:

Zajistěte si své místo v kurzu „Vylepšete svou Sambu“ registrací níže. Pokud chcete rezervovat místo pro jinou osobu, navštivte nášúplný rezervační systém. Nenechte si ujít tuto šanci pozvednout svůj zážitek ze samby!

V Learn To Dance věříme, že tanec není jen dovednost; je to cesta sebevyjádření, radosti a celoživotního učení. Přidejte se k nám na tanečním parketu a udělejte z tohoto kurzu samby začátek něčeho mimořádného!

V případě dotazůkontaktujte nás. Pojďme si společně protančit cestu k velikosti!