Připojte se k našemu šestitýdennímu kurzu „Zlepšete své taneční tango“!

ballroom tango one dance course advert

Zjistil jste, že toužíte projet taneční parket s vášní a silou a ovládat umění Ballroom Tango? Už nehledejte! Náš nadcházející šestitýdenní kurz „Improve Your Ballroom Tango“, který začíná v pondělí 8. ledna, je dokonalou příležitostí, jak zlepšit své taneční dovednosti, vylepšit techniku ​​a vnést do své rutiny novou kreativitu.

Ballroom Tango Podrobnosti o kurzu:

Datum zahájení: Pondělí 8. ledna
Čas:19:00
Trvání:| ||328 6 weeks (plus prodloužení)
Cena: 50 GBP na osobu [rezervovat nyní]
Umístění:Learn To Dance, Cherry Orchard Pavilion, Britwell Road, Burnham, SL1 8DL [mapa/trasy]

Co můžete očekávat:

  1. Upřesněte svou základní techniku:
    Naši zkušení instruktoři se věnují který vám pomůže zdokonalit základní techniky tanečního tanga. Ať už jste začátečník nebo máte nějaké zkušenosti, tento kurz je přizpůsoben tak, aby zvýšil vaše taneční schopnosti. Od práce nohou až po držení těla, to vše pokryjeme, abyste se na tanečním parketu cítili sebejistě a pod kontrolou.
  2. Uvolněte svou kreativitu:
    Tango je především o výrazu a my Jsme tu, abychom vás inspirovali, abyste do tance vnesli svůj jedinečný talent. Objevte různé pohyby, které nejen dodají vzrušení vaší rutině, ale také vás naučí, jak se stylově a snadno pohybovat přes překážky. Věříme, že tanec není jen série kroků – je to umělecká forma, a my vás provedeme při vyjadřování prostřednictvím podmanivého jazyka tanga.
  3. Navigace přes překážky:
    Setkali jste se někdy s překážkami [nebo válčícími páry!] na tanečním parketu a přáli jste si, abyste kolem nich mohli bez problémů tančit? Náš kurz obsahuje užitečné tipy a strategie, jak udržet rytmus plynulý i v náročných prostorách. Od přeplněných tanečních parket po nečekané překážky se naučíte, jak přizpůsobit své pohyby a zachovat eleganci Tanga.

Prodloužení kurzu:

Toto není jen jednorázová příležitost! Pokud jste pro Tango nadšení jako my a přejete si nadále zdokonalovat své dovednosti, bude kurz prodloužen v 6týdenních blocích. Věříme v podporu komunity nadšených tanečníků, a dokud bude zájem, udržíme kouzlo tanga naživu.

Většina z tanečních kurzů trvá 12-18 týdnů a poté přejdeme na nový tanec .

Proč si vybrat náš kurz společenského tanga?

  • Zkušení instruktoři: Náš tým zkušených lektorů přináší bohaté znalosti a vášeň pro výuku.
  • Přizpůsobená zpětná vazba : Získejte individuální zpětnou vazbu, která urychlí vaše učení a zaměří se na konkrétní oblasti pro zlepšení.
  • Zábavné a inkluzivní prostředí: Připojte se ke komunitě stejně smýšlejících jedinců, kteří sdílejí vaši lásku k Ballroom Tango.
  • Zaměřte se spíše na jeden tanec než na několik kroků v rozmanitosti.

Co když jsem začátečník?

V ideálním případě jsou navrženy naše kurzy jednoho tance, včetně kurzu Ballroom Tango pro ty, kteří již ovládají základy a chtějí zlepšit svůj tanec. Prvních pár týdnů však pracujeme na základních krocích. Začátečníci jsou vítáni, ale měli byste si být vědomi toho, že kurz bude probíhat rychleji než naše běžné kurzy. Možná budete chtít zvážit našetýdenní kurzy pro začátečníky pokud jste úplný začátečník, nebosoukromé lekce.|| |379

How to Enroll:

Počet míst je omezený, takže si nenechte ujít tuto příležitost a zdokonalte své dovednosti Ballroom Tango! Zaregistrujte se ještě dnes pomocí níže uvedené možnosti nebo navštivte nášúplný rezervační systém a rezervujte místo pro jinou osobu. Zajistěte si své místo a pojďme tančit do nového roku se stylem!

Připojte se k nám na této transformační cestě k vylepšení svého tanečního tanga – kde se vášeň snoubí s přesností a každý krok vypráví příběh. Uvidíme se na tanečním parketu!

1 komentář

  1. […] v týdnu uvidíme náš nový One Dance Zahájení kurzů. Dnes večer bude Tango a ve středu […]