Cha Cha Dance Weekend v hotelu The Wessex, březen 2024

Cha Cha Dance Weekend at The Wessex Hotel, Glastonbury advert for March 2024

Odhalení rytmické elegance: Víkend tance Cha Cha Cha vHotel Wessex

Jste připraveni se houpat, točit , a cha-cha, jak se dostat na víkend plný tance, smíchu a neuvěřitelných vzpomínek? Zveme vás k nám do The Wessex Hotel v půvabném městečku Street, nedaleko Glastonbury, na velkolepý taneční víkend odPátek 8. března až neděle 10. března 2024. Připravte se na okouzlení rytmem Cha Cha Cha s nádechem nadčasového společenského a latinskoamerického tance ve večerních hodinách.

Objevte radost z tance

Našetaneční víkend je určen pro nadšence všech úrovní, od začátečníků, kteří touží udělat první krůčky na tanečním parketu, až po zkušené tanečníky, kteří chtějí zdokonalit své dovednosti. Jádrem naší akce je unikátní 2hodinový workshop, kde se účastníci vydají na taneční cestu od jednoduché sekvence, která postupně zpochybní jejich schopnosti. Nejlepší část? Můžete se pozastavit a cvičit, kdykoli si budete přát, a zajistit, aby se každý tanečník mohl učit svým vlastním tempem.

Co je součástí našeho víkendu Cha Cha Dance?

Cena: £215 per person (based on 2 sharing a room, but we have a limited number of solo rooms available)


V ceně:

  • Ubytování: Pohodlný pobyt na 2 noci, který vám umožní odpočinout si po dni tance.
  • Stravování: Každý večer si dopřejte večeři o 2 chodech, abyste zajistili, že vaše večery budou stejně nádherné jako vaše dní. Snídaně v sobotu a neděli vás nabijí pro celodenní dobrodružství.
  • Workshopy: V sobotu a neděli ráno se zapojte do povzbuzujících tanečních workshopů, které vedou zkušení instruktoři, kteří vám rádi pomohou zlepšit vaše taneční dovednosti.
  • Kurz speciální techniky: Vylepšete svou dovednost Cha Cha Cha naší hodinou techniky „Zlepšete svou Cha Cha“ v sobotu odpoledne (k dispozici za příplatek 9 liber na osobu).
  • Themed Evening: Připravte se v sobotu večer na noc plnou lesku a půvabu s naší 'bollywoodskou' taneční extravagancí.

Minulé téma Bollywood

Zajímá vás, co lidé nosili v minulosti? Zde je několik fotek z našeho posledního bollywoodského tématu z našeho bournemouthského tanečního víkendu 2014.

Podrobnosti rezervace

Pro zajištění vašeho místa je třeba složit nevratnou zálohu 50 £ na osobu je požadováno do30. listopadu. Jednejte rychle a užijte si další slevu 15 GBP na osobu při rezervaci a zaplacení v plné výši do 30. listopadu. Zůstatek bude splatný31. ledna 2024.Uzávěrka rezervace je pátek 2. února 2024.

Rezervace jednoho pokoje: Pokud dáváte přednost vlastnímu prostoru, máme 10 7 4 3 všechny jednolůžkové pokoje dostupné bez příplatku jsou nyní rezervovány. Vezměte prosím na vědomí, že počet jednolůžkových pokojů je omezený, proto nezapomeňte při rezervaci zvolit tuto možnost. Pokud nevidíte variantu jednolůžkového pokoje, kontaktujte nás prosím před rezervací, abyste potvrdili dostupnost.

Zbývá nám pouze 1 dvoulůžkový pokoj, zbytek jsou dvojčata. Všechny dvoulůžkové pokoje jsou momentálně plně obsazeny rezervováno (i když jsme požadovali více). Stále máme volné dvoulůžkové pokoje. Podařilo se nám zajistit další dvoulůžkové pokoje!

Připojte se k nám na víkend plný tance a radosti

Tento taneční víkend slibuje víc než jen taneční kroky; je to zážitek, který ve vás zanechá krásné vzpomínky a nová přátelství. Ponořte se do podmanivého světa Cha Cha Cha, obklopeni vášnivými tanečníky a odborným vedením.

Nenechte si ujít tuto příležitost obohatit své taneční dovednosti a protančete celou noc v živé, tematické atmosféře. Zajistěte si své místo hned teď a nechte se rytmem Cha Cha vést víkendem plným hudby, smíchu a nezapomenutelných okamžiků.

Zarezervujte si náš víkend Cha Cha Dance

Zarezervujte si svůj Cha Cha Cha Dance Víkend zažijte v The Wessex Hotel ještě dnes a nechte kouzlo tance proměnit váš víkend v mimořádné dobrodružství!

Pokud si přejete rezervovat místo pro jinou osobu, použijte prosím našeúplný rezervační systém.

2 komentáře

  1. […] pořádal maškarní ples a ten bylo skvělé vidět takové množství kostýmů. Naše další taneční přestávka v Glastonbury bude mít téma Bollywood, takže by to mělo být […]



  2. […] 2024 Glastonbury Dance Weekend bude zahrnovat Cha Cha Cha s bollywoodským tématem až do soboty […]