Zimní večeře a tanec pátek 3. listopadu

dinner and dance spread at Learn To Dance

Přijměte zimní kouzlo: Připojte se k nám na zimní večeři a tanec v pátek 3. listopadu!

Zima se blíží as ní přichází slib vřelých setkání, vydatných svátků a příjemných vzpomínek. Zveme vás, abyste se stali součástí naší očekávané akce Zimní večeře a tanec, která se koná v pátek 3. listopadu od 19 hodin. Čeká vás večer plný vynikající kuchyně, okouzlující hudby a skvělé společnosti.

Co je na jídelním lístku?

Kulinářské speciality: Svátek pro smysly

Připravte své chuťové pohárky na kulinářskou cestu jako žádná jiná, protože náš soukromý šéfkuchař Dan Hardy, vyškolený Michelinem, představuje menu, které slibuje, že potrápí vaše smysly:

  • Hlavní chod: Dopřejte si bohaté chutě pečené hovězí svíčkové podávané s křupavými bramborami s kachním tukem a klasickým jorkšírským pudinkem.
  • Rozkoš milovníků ryb: Zažijte jemnou chuť Supreme of Salt Cod v doprovodu Citrus Bulgar Wheat. Plus duhový mangold a buerre Blanc z červené řepy.
  • Vegetariánská varianta: Náš vegetariánský zahradní koláč je vydatná směs sezónní zeleniny a chutí. Určitě uspokojí i ty nejnáročnější mlsné jazýčky.
  • Sladké konce: Zakončete své jídlo na sladkou nótou s Malinový tvarohový koláč. Dokonale se hodí k kopečku osvěžující zmrzliny Limoncello.

Večer elegance a zábavy

Jakmile si vychutnáte delikátní pokrmy, budete si moci vychutnat přísně inspirovaný seznam skladeb . Vytvoříme dokonalou atmosféru pro večer plný elegance a zábavy. Akce začíná welcome drinkem, který udává tón okouzlující noci plné slavností.

Zarezervujte si naši zimní večeři a tanec

Rezervujte si své místo: Rezervace otevřeny do 27. října|| |

Zimní večeře a tanec slibuje, že bude vyprodaný úspěch, více než 25 % míst je již rezervováno. Abyste si zajistili své místo na tomto kouzelném večeru, nezapomeňte si místo zarezervovat do pátku 27. října. Cena na osobu je 37,50 £, včetně báječného jídla, welcome drinku a nezapomenutelné atmosféry.

Prosím, přineste si vlastní nápoje na zbytek večera.

Proč Tuto událost byste si neměli nechat ujít

  1. Gurmánský zážitek: Vychutnejte si gurmánské jídlo pečlivě připravené renomovaným šéfkuchařem Danem Hardym. Dan je známý svými odbornými znalostmi a kreativitou v kuchyni.
  2. Omezená dostupnost: Pospěšte si, protože tato akce je neuvěřitelně populární a má tendenci se vyprodat týdny předem. Nenechte si ujít šanci být součástí tohoto nezapomenutelného zážitku.
  3. Nezapomenutelné vzpomínky: Vytvořte si trvalé vzpomínky se svými přáteli a blízkými v elegantním prostředí, obklopeni delikátními pokrmy a skvělá hudba.

Přijměte zimní sezónu s námi na Zimní večeři a tanci v pátek 3. listopadu. Pro rezervaci místakontaktujte nás nebo použijte níže uvedenou možnost rezervace. Chcete-li rezervovat místo pro někoho jiného, ​​použijte prosímúplný rezervační systém. Nenechte si ujít tuto příležitost a dopřejte si noc plný kulinářských specialit, hudby a kouzel. Těšíme se, že vás přivítáme na večeru plném tepla a zázraků!

3 komentáře

  1. […] spolu na zimní večeři a tančit v našem Studiu Cherry Orchard v pátek 3. listopadu. Následovala bujará recepce, dvouchodové jídlo, […]



  2. […] along for a winter dinner and dance at our Cherry Orchard Studio on Friday 3rd November. Bubbly reception, a two course meal, followed […]



  3. […] along for a winter dinner and dance at our Cherry Orchard Studio on Friday 3rd November. Bubbly reception, a two course meal, followed […]