Společenský společenský tanec Halloween Pátek 27. října 2023

2013 Halloween fancy dress at our Halloween Ballroom Dance Social

Připravte se protančit noc na našem strašidelném halloweenském společenském tancování!

Připojte se k nám na večerní tance a veselí, při kterém se vám bude brnět páteře naše Halloween Ballroom Dance Social v pátek 27. října. Je to událost, kterou si nechcete nechat ujít!

Podrobnosti události:

  • Datum: Pátek 27. října
  • Čas: 19:30 – 22:00
  • Umístění: Naučte se tančit, Cherry Orchard Pavilion, Britwell Road, Burnham, SL1 8DL
  • Vstupné: 8 £ na osobu

Dance the Night Away:
Náš halloweenský společenský tanec slibuje večer plný zábavy, smíchu a samozřejmě báječného tance! Ať už jste zkušený tanečník nebo si jen chcete ponořit prsty na parketu, tato akce je ideální pro každého. Společenský tanec není jen skvělým způsobem, jak cvičit a zůstat aktivní, ale také příležitostí poznat nové lidi a vytvořit si trvalé vzpomínky.

Halloween Spirit:

I když kostýmy s halloweenskou tematikou nejsou t povinné, doporučujeme vám, abyste se dostali do ducha sezóny! Oblékněte se za svou oblíbenou strašidelnou postavu, ikonické monstrum nebo buďte kreativní s nápady na kostýmy. Ať už se rozhodnete být okouzlujícím upírem, zlou čarodějnicí nebo něčím zcela jedinečným, oceňujeme vaši snahu udělat noc ještě výjimečnější.

Halloween decorations and outfits at our Learn To Dance studio in Burnham

Strašidelné melodie pro strašidelně dobrý čas:
Abychom navodili náladu, připravili jsme výběr skladeb s halloweenskou tematikou, které vás udrží v pohybu a rýsování po celou noc. Od děsivých valčíků, podivných foxtrotů a děsivých sals, náš seznam skladeb vás jistě dostane do halloweenské nálady. (Nebojte se, řekneme vám, jaký tanec doporučujeme ke každé písni!)

BYOD (Přineste si vlastní pití a svačinky):
Přineste si prosím své vlastní nápoje a svačinky, které si během akce vychutnáte. Je to ideální příležitost podělit se o své oblíbené občerstvení a nápoje se svými kolegy tanečníky!

Připojte se k nám na Fang-tastic večer:

Ať už tančíte sólo nebo s partnerem, naše Halloween Ballroom Dance Social slibuje, že bude nezapomenutelným večerem plným smíchu, zábavy a strašidelných překvapení. Nenechte si ujít tuto šanci oslavit Halloween stylově a vytvořit si vzpomínky, které vám zůstanou na celý život.

Zapište si do kalendáře pátek 27. října v 19:30. Připravte se protančit celou noc na našem Halloweenském společenském plese. Vstupenky stojí pouze 8 GBP na osobu a rychle se prodávají, takže si nezapomeňte své místo rezervovat ještě dnes!

Pro zakoupení vstupenek nebo pro více informací nás prosím kontaktujtekontaktujte nás|| |363 or use the booking option below. We can’t wait to see you there in your spookiest, most fabulous costumes!

Připojte se k nám na večer okouzlujícího tance, ďábelské zábavy a vzpomínek, které vás budou pronásledovat tím nejlepším možným způsobem. Připravte se na boogie celou noc na Halloweenském společenském tanečním sále!

Zarezervujte si naši halloweenský společenský ples

5 komentářů

  1. […] 27. října bude náš Halloween Sociální. Oblékání není povinné, ale velmi […]



  2. […] 27. října bude naše Halloweenská společenská událost. Oblékání není povinné, ale velmi […]



  3. […] 27. října bude naše Halloweenská společenská událost. Oblékání není povinné, ale velmi […]



  4. […] 27. října bude naše Halloweenská společenská událost. Oblékání není povinné, ale velmi […]



  5. […] Halloween Social je tento pátek! Oblékání není povinné, ale velmi […]