Společenské workshopy Erin Boag

Erin Boag workshops Sunday 12th November

Zlepšete svůj tanec s Erin Boag Ballroom Workshops v našem studiu Learn To Dance v Burnhamu!

Jste připraveni vkročit do světa elegance, milost a čistá radost? Podíváte-li se na valčík po podlaze nebo se bez námahy proklouznete foxtrotem, pak máte o zábavu postaráno! Learn To Dance s potěšením oznamuje okouzlující odpoledne workshopů s renomovanou tanečnicí a choreografkouErin Boag. Připravte se roztančit své srdce v neděli 12. listopadu 2023.

Datum: Neděle 12. listopadu 2023

Místo: Učit se To Dance, Burnham

Erin Boag, nejlépe známá svými vystoupeními v pořadu BBC Strictly Come Dancing, se s vámi podělí o své odborné znalosti a vášeň pro tanec v sérii čtyř strhujících workshopů. .

Rozvrh workshopu:

  1. Valčík – 14:00–14:45: Zažijte zázrak valčíku, když vás Erin provede kroky a technikami, které definují tuto klasiku tanec.
  2. Foxtrot – 15:00–15:45: Objevte kouzlo a plynulé pohyby Foxtrotu v tomto poutavém workshopu. Erin rozebere kroky a pomůže vám najít svůj vlastní rytmus.
  3. Tango – 16:00–16:45: Ponořte se do ohnivého světa Tango. Erin vás naučí dramatické a smyslné pohyby, díky kterým je tento tanec tak podmanivý.
  4. Quickstep – 17:00-17:45: Připravte se na energické finále s Quickstepem . Erin vám ukáže, jak zvládnout živé a svižné kroky tohoto vzrušujícího tance.

Upozorňujeme, že workshopy Erin Boag v tanečním sále jsou navrženy tak, aby vyhovovaly těm, kteří mají úroveň zdokonalování a vyšší.

Cena:

Existuje několik možností v závislosti na tom, zda chcete rezervovat pouze jeden workshop, nebo více:

  • 20 GBP za workshop, na osobu
  • 37,50 GBP za jakékoli dva workshopy
  • 52,50 GBP za jakékoli tři workshopy
  • 65 GBP za všechny čtyři workshopy
Erin Boag

Erin Boag Ballroom Workshops Early Bird Nabídka:

Nenechte si ujít naši fantastickou Early Bird nabídku! Rezervujte si všechny čtyři workshopy do neděle 17. září a užijte si speciální cenu 60 liber na celé odpoledne. To je sleva 5 liber oproti běžné ceně!

Místa jsou omezená, ve skutečnosti už jsmevíce než 20 % rezervováno! Zajistěte si tedy své místo hned teď a využijte tuto neuvěřitelnou příležitost učit se od jednoho z nejlepších v oboru. Ať už chcete zlepšit své taneční dovednosti, vyzkoušet něco nového nebo si jednoduše užít zábavné a naplňující odpoledne, workshopy Erin Boag v našem studiu Learn To Dance jsou dokonalým způsobem, jak strávit neděli.

To zaregistrujte se na workshopy Erin Boag Ballroom prosímkontaktujte nás nebo použijte níže uvedenou možnost rezervace. Nemůžeme se dočkat, až vás uvidíme na tanečním parketu a pomůžeme vám uvolnit vaši vnitřní tanečnici s Erin Boag! Připravte se na neděli 12. listopadu tančit, usmívat se a vytvářet nezapomenutelné vzpomínky. Nenechte si ujít tento výjimečný taneční zážitek!

2 komentáře

  1. Karen Brown 22. září 2023 v 17:47

    Ahoj,
    To je Karen (hnědá)
    Vždy se podívám, co je na něm, a právě jsem našel
    Erin workshopy, v listopadu.
    Rád bych se zaregistroval. Všechny čtyři sezení.. Zmeškal jsem slevu za včasné dodání? Jen kontroluji, jak se tehdy říkalo 17. září, i když jsem to viděl teprve teď.
    Každopádně mi můžete dát vědět a já zarezervuji a zaplatím.
    Asi budu sám, ale doufám, že to nebude problém .
    Díky moc,



    • learndance 22. září 2023 v 17:59

      Ahoj Karen,

      Ano, obávám se sleva Early Bird byla k dispozici pouze týden do konce neděle 17. září (původně oznámeno v našem týdeníku, co je aktualizováno).

      V současné době máme místa v dílnách, ale rychle mizí, takže pokud se k nám chcete přidat, doporučujeme rezervaci dříve než později.

      Za všechny čtyři workshopy je to 65 £ (a nezapomeňte si zarezervovat všechny čtyři workshopy).

      Pokud máte nějaké dotazy, dejte nám prosím vědět.

      Díky,

      Naučte se tančit