Nejnovější zprávy: Přemístění třídy pátečního odpoledne!

sequence dance class new location

Omlouváme se za krátké upozornění, ale právě jsme byli informováni, že v pátek již nebudou žádné taneční kurzy ve Středisku volného času Braywick.

However we didn’t want to let all our students down so will be moving the class to our tanečního studia Cherry Orchardv Burnhamu od pátku 28. července (TENTO PÁTEK!).

Zde jsou základní podrobnosti o nadcházející třídě:

Datum: od pátku , 28. července 2023

Čas: 14:00 až 15:45

Nové místo: Naučte se tančit , Cherry Orchard Pavilion, Britwell Road, Burnham, SL1 8DL

Cena: £ 8,50 za relaci, £ 38,25 za 5 lekcí (platí po dobu 3 měsíců), 68 £ za 10 sezení (platí 6 měsíců)

Balíčky lze sdílet mezi páry a platí také pro všechny naše kurzy společenského a latinského tance.

Pro ty, kteří pravidelně navštěvují naše taneční kurzy v Braywick Leisure Centre chápeme, že tato změna může vyžadovat malou úpravu, ale ujišťujeme vás, že tento přesun nakonec povede k příjemnějšímu a naplňujícímu tanečnímu zážitku. Nemluvě o bezplatném parkování a čaji a kávě (přineste si prosím vlastní hrnky).

Náš tým je nadšený, že může shromáždit všechny naše taneční kurzy pod jednou střechou, a těší se, že v naší Cherry přivítáme stávající i nové účastníky Sadové taneční studio. Ať už jste zkušený tanečník nebo začátečník, třída Friday Afternoon Sequence & Social zůstává otevřená a zahrnuje všechny úrovně dovedností.

Chceme vám všem vyjádřit upřímnou vděčnost za vaši trvalou podporu a nadšení na naše taneční akce. Vaše vášeň pro tanec byla hnací silou našeho rozhodnutí pokračovat v této hodině a přestěhovat se a jsme přesvědčeni, že tato nová kapitola bude vzrušující.

Pokud máte nějaké dotazy nebo obavy týkající se přemístění, neváhejte náskontaktujte nás.

Opět označte své kalendáře pro nadcházející hodinu Friday Afternoon Sequence & Social v tanečním studiu Cherry Orchard v Burnhamu. Pojďme společně oslavit tanec, radost a komunitu!

Uvidíme se na tanečním parketu!