Letní večeře a tanec 2023

Summer barbecue dinner and dance spread

TATO AKCE JE PLNĚ OBSAZENA, ALE PROVOZUJEME ČEKACÍ LISTINU V PŘÍPADĚ ZRUŠENÍ NA LAST MINUTE

Uvolněte kouzlo léta v naší podívané Dinner & Dance Event v pátek 11. srpna 2023!

Jak se letní vánek prohání okouzlujícím Višňovým sadem v Burnhamu, naše studio společenského tance se připravuje na pořádání nezapomenutelného večera, při kterém se vaše srdce zachvěje. rytmu čisté radosti. Jsme nadšeni, že vás můžeme pozvat na naši očekávanou letní večeři a taneční akci v pátek 11. srpna 2023 od 19:00 do 23:00. Připravte se na přenesení do světa elegance, vzrušení a nezapomenutelných vzpomínek!

Letní večeře a tanec 2023 Podrobnosti události:

Datum: pátek, 11. srpna 2023
Time: 7pm-11pm
Cena: 32,50 GBP za osobu
Umístění: Learn To Dance, Cherry Orchard Pavilion, Britwell Road, Burnham, Buckinghamshire, SL1 8DL
Občerstvení: Přineste si prosím vlastní nápoje a svačiny (ačkoli welcome drink a kompletní grilovací menu jsou zahrnuty)

Co očekávat?

  1. Svátek pro the Senses:
    Na naší letní večeři a tanci slibujeme shovívavou hostinu pro vaše smysly. Vstupte do našeho krásně vyzdobeného tanečního sálu, kde jemné osvětlení vytváří atmosféru, která vás přenese do světa kouzel.
  2. Nádherné kulinářské výtvory:
    Jakmile vstoupíte, vychutnejte si okamžik s welcome drinkem při příjezdu. Poté následuje vynikající grilovací menu od našeho pravidelného šéfkuchaře Dan’s Kitchen.
    • Výběr místních klobás, ručně vyráběných burgerů, kuřecích prsíček marinovaných na citronu a bylinkách a halloumi & pepřových kebabů
    • doprovodem bude domácí zelný salát, bramborový salát s jarní cibulkou, pečený středomořský zeleninový kuskus, trio rajčat s olivovým olejem a bazalkou a rukolou a feta salátem.
  3. Dance the Night Away:
    V srdci naší akce Summer Dinner & Dance leží vášeň pro společenský tanec. Naši zkušení lektoři vám budou k dispozici, aby vás provedli jednotlivými kroky, ať už jste ostřílení tanečníci nebo úplný začátečník. Ponořte se do milosti valčíků, tanga, dokonce i samby! Připravte se na to, že se budete točit a klouzat po tanečním parketu!
  4. Všichni jsou vítáni:
    Naše akce Letní večeře a tanec je otevřena pro každého, bez ohledu na věk nebo úroveň dovedností. Ať už přijedete sami, s partnerem nebo skupinou přátel, garantujeme vřelou a inkluzivní atmosféru. Je to perfektní příležitost setkat se s tanečními nadšenci, navázat nová přátelství a spojit se s komunitou, která sdílí vaši vášeň pro pohyb a hudbu. Abyste se mohli zúčastnit, nemusíte být jedním z našich studentů.
  5. Informace o vstupenkách:
    Zajistěte si své místo na této mimořádné akci zakoupením vstupenek již nyní. Nenechte si ujít tuto příležitost zažít nezapomenutelný letní večer! Vstupenky si můžete zakoupit online prostřednictvím našich webových stránek nebo v našem studiu společenských tanců v Burnhamu.

Zarezervujte si naši letní večeři a tanec

Zarezervovat se můžete pomocí níže uvedené možnosti. Chcete-li rezervovat místo pro jinou osobu, budete muset navštívit náš úplný rezervační systémzde.

Když slunce zapadá teplého srpnového večera, připojte se nás pro okouzlující letní zážitek na naší letní večeři a taneční akci. Dopřejte si nádhernou kulinářskou cestu, přijměte eleganci společenského tance a vytvořte si vzpomínky, které vám vydrží na celý život. Poznamenejte si do kalendářů pátek 11. srpna 2023 a připravte se ponořit se do večera plného radosti, smíchu a kouzel.

Nemůžeme se dočkat, až vás přivítáme v našem studiu společenských tanců v Burnhamu, kde sny ožívají na tanečním parketu!

4 komentáře

  1. […] Číst více… […]



  2. […] Číst dále… […]|| |444



  3. […] Číst více… […]



  4. […] Přečtěte si více… […]