Noc společenského tance pátek 30. června 2023

Ballroom & Latin American Practice Night Splash with Learn To Dance logo

Přijďte v pátek 30. června na náš společenský a latinskoamerický taneční večer. Noc hudby, tance a společenských setkání za pouhých 8 £ na osobu.

Zveme všechny naše taneční studenty a milovníky společenského tance!

Jsme nadšeni, že vás můžeme pozvat na večer společenských a latinskoamerických tanců vnašem studiu v Burnhamu, Buckinghamshire.

V pátek 30. června 2023 se k nám připojte na elektrizující společenskou událost, která slibuje, že uchvátí vaše smysly a rozhýbe vaše nohy do pulzujících rytmů těchto nadčasových tanečních stylů. Ať už jste ostřílený tanečník nebo začátečník, který chce prozkoumat novou vášeň, tento večer si nesmíte nechat ujít!

Podrobnosti o večerní nácviku společenského tance:

Datum: pátek, 30. června 2023
Čas: 19:30–22:00
Umístění:Learn To Dance, Cherry Orchard Pavilion, Britwell Road, Burnham, Buckinghamshire, SL1 8DL
Občerstvení: Přineste si prosím vlastní nápoje a svačiny

Zažijte kouzlo:

Vstupte do našeho elegantního tanečního studia, kde atmosféra bzučí vzrušením a očekáváním. Náš prostorný a krásně navržený taneční sál poskytuje dokonalé prostředí pro večer plný požitků v tanečním umění. Díky leštěným dřevěným podlahám, hřejivému osvětlení a příjemné atmosféře se budete cítit přeneseni do světa elegance a ladnosti.

Ballroom dance practice night with soft lighting

Tanec s rytmy:

Srdce tanečního sálu a latinskoamerická taneční praxe spočívá ve vzrušující hudbě a fascinujících tanečních formách tanečních a latinskoamerických stylů. Ať už se jedná o smyslné pohyby rumby, ohnivou energii salsy nebo sofistikovanost valčíku, budete okouzleni rozmanitostí a rozmanitostí těchto podmanivých tanců. Naši zkušení instruktoři budou přítomni, aby vás vedli a inspirovali celým večerem a zajistili, že se tanečníci všech úrovní dovedností budou cítit pohodlně a budou se skvěle bavit.

Socializujte se a spojte se na naší Noci společenského tance:

Kromě vzrušení z tance nabízí naše taneční společenská událost skvělou příležitost setkat se s ostatními tanečními nadšenci, získat nové přátele a vytvořit si trvalé vzpomínky. Zažijte radost ze spojení s podobně smýšlejícími lidmi, kteří sdílejí vaši vášeň pro tanec. Vnímejte kamarádství, když se navzájem fandíte, vyměňujte si tipy a jednoduše si užívejte živou společenskou atmosféru.

Cenová dostupnost a pohodlí:

Věříme, že radost z tance by měla být přístupná vše. Z tohoto důvodu jsme ponechali cenu vstupenky na tuto akci na kapesných 8 £ na osobu. Doporučujeme vám rezervovat si vstupenky předem, abyste si zajistili své místo. Chápeme však, že spontánnost je součástí tanečního světa, takže se nebojte, pokud jste si nezarezervovali předem – vstupné jsou více než vítány!

Jak si zarezervovat náš večer na cvičení společenského tance :

Pro rezervaci vstupenek jednoduše navštivte naši webovou stránkufcis.info, použijte níže uvedenou možnost rezervace nebokontaktujte nás. Přednostní rezervace je upřednostňována, ale není nezbytná. Zajistěte si své místo a připravte se na houpání, roztočení a točení celé noci!

Připojte se k nám a prožijte nezapomenutelný večer:

Zapište si do kalendáře pátek 30. června 2023 a ponořte se do krása a rytmus společenského tance. Naše studio v Burnhamu, Buckinghamshire, netrpělivě očekává vaši přítomnost na večer plný smíchu, radosti a oslnivých tanečních pohybů. Ať už přijedete s partnerem nebo sami, zaručeně se budete skvěle bavit.

Nenechte si ujít tuto kouzelnou příležitost zažít kouzlo a vzrušení společenského a latinskoamerického tance v vřelá a přívětivá atmosféra. Rezervujte si vstupenky ještě dnes a připravte se na večer plný nezapomenutelných okamžiků na tanečním parketu!

Nemůžeme se dočkat, až se s vámi podělíme o radost z tance!

Learn To Dance| ||375

3 komentáře

  1. […] Číst více… […]



  2. […] Číst více… […]|| |445



  3. […] Přečtěte si více… […]