Změny nedělního workshopu

Learn To Dance Group Ballroom Dance Workshops

Mnoho z vás to bude vědět, zvláště pokud budete sledovat našeTýdenní novinky aktualizace, které jsme kontrolovali naše nabídka nedělních workshopů za poslední rok.

Spousta studentů, kteří přicházeli na nedělní workshopy, nyní navštěvuje našeKurzy jednoho tance. Obecnou zpětnou vazbou je, že preferují tento formát, protože jim umožňuje soustředit se a rozvíjet více samostatný tanec spíše než rozmanitost.

Vzhledem k tomu, že návrat z pandemie byl na nedělních workshopech proměnlivý a bohužel, na hlavní, neudržitelné.

Proto jsme se rozhodli s okamžitou platností zrušit nedělní workshopy pro zlepšení, středně pokročilé a pokročilé.

NeděleSequence & SocialWorkshopy budou v tuto chvíli pokračovat, protože čísla byla v průběhu roku poměrně konzistentní.

V příštích několika týdnech Antony i Denise otevřou další soukromá lekce dostupnost, zatímco prověřujeme, co se bude konat v neděli.

Co by mohlo nahradit běžné workshopy?

Nápady, na které se díváme, zahrnují:| ||344

  • One-Off workshops on dances we don’t normally teach, such as Mambo, Charleston, Paso Doble, American Smooth and Bachata
  • Workshopy pro hostující učitele, na kterých se setkávají odborníci na různé taneční styly buď pro technickou práci, nebo pro „zdobný“ styl
  • „Přísně“ workshopy, přivádějící současné nebo bývalé profesionály pro speciální jednorázové prémiové workshopy

Jsme také otevřeni jakémukoli nápadu nebo návrhy, které byste mohli mít i vy.

Pravděpodobně bychom chtěli uspořádat jeden z těchto workshopů buď měsíčně, nebo každých několik měsíců, spíše než týdenní.

Těšíme se na vaši zpětnou vazbu, a omluvte se těm studentům, kteří byli pravidelnými účastníky těchto workshopů a byli by rádi, kdyby v nich pokračovali.

1 Comment

  1. […] Přečtěte si více a dejte nám vědět čím byste je chtěli nahradit... […]