Jarní večeře a tanec květen 2023

dinner and dance spread at Learn To Dance

Připojte se k nám na královskou jarní večeři a zatančete si na oslavu korunovace krále!

Dobrý den, učte se tanečníky! Jste připraveni vkročit do noci královského veselí? Už nehledejte, protože právě pro vás máme akci!

Připojte se k nám v pátek 5. května na jarní večeři a tanec na oslavu královské korunovace. Připravte si své luxusní oblečení a poznamenejte si do kalendářů noc vhodnou pro honorář.

Událost slibuje nezapomenutelný večer plný vynikajícího jídla, živé hudby a okouzlující atmosféry. Oslavy se budou konat v našemstudiu Learn To Dance s motivem červené, bílé a modré, který navodí atmosféru této příležitosti.

Co je na jídelním lístku?

Pojďme si promluvit o vrcholu večera – o jídle! Náš šéfkuchař vyškolený Michelinem pro tuto příležitost připravil delikátní menu. Dopřejte si lahodný výběr hlavního chodu, který rozzáří vaše chuťové pohárky chutěmi vhodnými pro královské rodiny.

K našemu hlavnímu jídlu si můžete vybrat hovězinu nebo holínku z lesních hub nebo lososa pečeného na pánvi supreme pro milovníky ryb. Na to navazujeme dekadentním dezertem Croquembouche, který zaručeně zapůsobí.

Jak bude noc postupovat, připravte se vyrazit na taneční parket a protančit celou noc na skvělý výběr tanečních a latinskoamerických tanců americké písně. Na požádání dokonce nabídneme sekvenční tance! Ať už jste ostřílení tanečníci nebo se jen chcete věnovat hudbě, náš taneční parket bude otevřen pro každého, aby se vyřádil a zabavil se.

Cena a rezervace naší jarní večeře a tance

Nyní si promluvme o nákladech. Tento královský večer stojí pouhých 37,50 GBP na osobu, což z něj činí dostupnou možnost oslavy a noci. Díky kombinaci vynikajícího jídla, skvělé hudby a kouzelné atmosféry nabízí tato událost nepřekonatelnou hodnotu pro nezapomenutelný zážitek.

Takže, shromážděte své přátele, rodinu nebo někoho výjimečného a udělejte si datum naší jarní večeře a tance v pátek 5. května. Ponořte se do ducha královské korunovace a staňte se součástí skutečně královské oslavy. Rezervujte si vstupenky již nyní a připravte se na noc elegance, zábavy a vzpomínek, která vám vydrží na celý život.

Nenechte si ujít tuto velkolepou událost – k dispozici je omezený počet míst a naše cateringové akce se pravidelně prodávají -ven. Rezervujte si své místo ještě dnes a udělejte z této jarní večeře a tance nezapomenutelnou noc! Přidejte se k nám a slavíme královu korunovaci ve velkém stylu. Nemůžeme se dočkat, až vás přivítáme na noci plné královských slavností. Na shledanou!

Můžete si rezervovat pomocí níže uvedené možnosti, ale pokud chcete rezervovat místo pro někoho jiného, ​​použijteúplný rezervační systém. (Můžete se také podívat na naše další nadcházející cateringové akce!)

2 komentáře

  1. […] Pá 5. května – jarní večeře & Dance […]



  2. […] Pá 5. května – Jarní večeře a tanec […]