Oslavte 17 let od učení se tančit!

Oxford Viennese Ball

Jste připraveni s námi oslavit 17 let tance a zábavy? Naše škola společenského tance vás s potěšením zve navýroční party tento měsíc. Nemůžeme se dočkat, až budeme moci sdílet tuto zvláštní příležitost se všemi našimi studenty, přáteli a příznivci!

Odtéměř to vzdáváme až po přežít tři roky Covidu, byla to docela jízda na horské dráze!

Za posledních 17 let jsme vybudovali prosperující komunitu tanečníků, kteří se spojili, aby se učili a rostli ve své lásce ke společenskému tanci. Ať už jste začátečník nebo zkušený tanečník, naše škola nabízířadu lekcí a workshopů, které uspokojí všechny úrovně a styly tance. Věříme, že tanec je univerzální jazyk, který spojuje lidi, a jsme hrdí na to, že jsme vytvořili prostor, kde se každý může cítit vítán a inspirován.

Během let jsme měli to štěstí vyhrát různé ocenění, včetně našichsvatební první taneční choreografie. Bylo nám také ctí, že jsme byli požádáni, abychom přednášeli pro naši učitelskou asociaci,Národní asociaci učitelů tance.

Mnoho z vás nás jistě vidělo za posledních 8 let vyrostli jako rodina. V roce 2014 se nám narodila dcera Imogen a v roce 2017 Oliver a vyrostli s poměrně širokou rodinou!

Na oslavu našeho 17. výročí pořádáme v pátek 28. dubna párty. Naše skutečné výročí je 29. dubna – Světový den tance!).

Ať už jste současný/bývalý student, nebo jen milovník tance, tuto oslavu si nesmíte nechat ujít. Slibujeme, že budete odcházet inspirovaní, nabití energií a nadšením, že budete tančit ještě mnoho let.

Zarezervujte si zde, abyste nám pomohli oslavit 17 let!

Večer začíná od 19:00 hod. oslavou do 20:30, poté se tančí až do 23:00. Při příjezdu bude pro vás připraven welcome drink, ale vezměte si prosím s sebou jakékoli další nápoje a pochutiny, které si přejete.

Vstupenky jsou nyní k dispozici, takže si nezapomeňte pořídit ten svůj, než se vyprodají. Nemůžeme se dočkat, až vás uvidíme na tanečním parketu!

Pro rezervaci místa pro jinou osobu budete muset použítúplný rezervační systém .

4 komentáře

  1. […] Přečtěte si více. […]



  2. […] Přečtěte si více a rezervujte nyní . […]



  3. […] Přečtěte si více a rezervujte nyní . […]



  4. […] Upřednostňuje se rezervace předem, aby to bylo možné abychom se ujistili, že máme dostatek bublinek! Můžete se však jen otočit v noci. Přečtěte si více…. […]