Taneční sál a latinskoamerické tiché diskotéky vybírají více než 600 GBP za Comic Relief

Dancers having fun at our Ballroom and Latin Silent Disco for Comic Relief

Minulý víkend se naši tanečníci sešli na bláznivém nápadu tanečního sálu a latino Silent Disco! Cílem bylo protančit celou noc v tichosti a vybrat peníze naComic Relief. Cílem našeho tanečního sálu a latinskoamerické tiché diskotéky bylo vybrat 250 liber na charitu. S potěšením oznamujeme, že se nám podařilo vybrat více než 450 GBP s řadou studentů, kteří přispěli na naši stránkuJen dávám, pokud se nemohli zúčastnit.

Jak fungovaly The Ballroom a Latin Silent Disco?

Studenti dostali bezdrátová sluchátka a měli svobodu vybrat si ze dvou kanálů, které přehrávají Ballroom a latinskoamerickou hudbu. Dokonce jsme měli třetí kanál, který hrál seznam skladeb „Ultimate Party Classics“ pro ty, kteří měli rádi něco jiného. K přepínání kanálů jim stačilo stisknout jedno tlačítko a sluchátka udělala zbytek.

Věříme, že tanec není jen forma cvičení, ale také skvělý prostředek k sebevyjádření a radosti. Myšlenka tiché diskotéky umožnila studentům interpretovat hudbu jakýmkoliv způsobem, ale také pokračovat v konverzaci, pokud se posadili.

Byl to jedinečný a zábavný zážitek, při kterém se všichni hýbali a rýpali (a někdy zpívali !) na tanečním parketu.

Rádi bychom poděkovali všem, kteří se zúčastnili a podpořili náš Ballroom a Latin Silent Disco. Je potěšující vidět, jak se naše škola může spojit, aby něco změnila. Prostředky, které jsme vybrali, půjdou na Comic Relief a Learn To Dance dobíjejí fond na pokrytí nákladů na pronájem vybavení, takže celková částka přesahuje 600 GBP!

Celkově náš taneční sál a ticho v Latinské Americe diskotéka byla nezapomenutelným večerem. Byl to fantastický způsob, jak se pobavit a zároveň podpořit skvělou věc. Jsme nadšeni množstvím peněz, které jsme vybrali, a děkujeme všem, kteří nám pomohli to uskutečnit. Po takové pozitivní zpětné vazbě zůstaňte naladěni na naši další tichou událost!

Nezapomeňte, že podrobnosti o našich dalších nadcházejících společenských akcích najdete na našemwebu.

1 komentář

  1. […] k aktualizaci z minulého týdne Comic Relief Silent Ballroom a latinskoamerické sociální shromažďování finančních prostředků nyní můžeme […]