Comic Relief Silent Social Pátek 17. března

Comic Relief Silent Social. Official Comic Relief photo showing a family playing inflatable instruments

Přijďte se naučit tančit v pátek 17. března na naši Comic Relief Silent Social. Půjde o tichou diskotéku se sluchátky, která lze naladit na tři různé kanály. Jeden kanál bude přehrávat hudbu ze sálu, jeden latinskoamerický a třetí kanál s obecnou „populární“ hudbou.

Pro ty, kteří nebyli na tiché diskotéce, než si všichni nasadí sluchátka a hudbu které slyšíš jen ty. Pro náhodného pozorovatele lidé v tichosti tančí (nebo možná zpívají!). Ale pro tanečníka jste ponořeni do svého vlastního osobního výkonu.

Každý pár sluchátek je vybaven LED světlem, které ukazuje, který kanál posloucháte. Pokud tančíte s partnerem, vřele doporučujeme, abyste oba poslouchali stejný kanál!!!

To znamená, že zatímco jeden pár tančí valčík, další pár může být jiving. Ve skutečnosti by ještě více mohl být sólový tanec s Abbou nebo Davidem Guettou. Diváci si dokonce mohou zahrát tanec, který může hádat (zvláště pokud se zdá, že existují určité variace ve výkladu).

Ano, bude to masakr, ale proto jsme zvoliliDen červeného nosu| ||327 from Comic Relief!

Toto slibuje zcela nový zážitek z našich pravidelnýchměsíčních společenských tanců. Může to být dokonce vůbec poprvé, kdy se to pro Ballroom & Latin pokusilo.

Kniha nebo přispějte do Tiché sociální sbírky Comic Relief

Na tuto akci budeme přísně omezovat počet , a je pouze předem rezervován. I když se však nemůžete zúčastnit (nebo chcete přispět dalším darem), mámeJustGiving stránku zřízenou.

Vstupenky na naše Comic Relief Silent Social stojí 20 liber na osobu. To zahrnuje pronájem veškerého vybavení, takže vše, co musíte udělat, je přijít a tančit.

Chcete-li rezervovat místo pro jinou osobu, navštivte prosímúplný rezervační systém, nebo si můžete rezervovat místo pro sebe pomocí níže uvedené možnosti: