Cena za první taneční choreografii zajatého vítěze 2023

hitched winner first dance choreography wedding award

Naučte se tančitVítěz ceny 2023 Hitched Wedding za choreografii prvního tance! Toto je po množství vynikajících recenzí od párů, které měly lekce během roku 2022.

Hitched.co.uk Wedding Awards oceňují vynikající svatební profesionály z celého odvětví na základě zpětné vazby ze skutečných svateb.

Letos se koná druhý ročník prestižních cen Hitched Wedding Awards. Je to první výhra Learn To Dance (v roce 2021 pro nás nebylo mnoho svatebních párů!).

V soutěži bylo více než 18 000 svatebních společností registrovaných na platformě Hitched.co.uk. Learn To Dance však získalo na Hitched.co.uk celkem 18 recenzí s celkovým hodnocením 5/5!

Jakou cenu jsme vyhráli?

Vyhráli jsme Hitched Wedding Ocenění 2023 pro Wedding Entertainment, což je kategorie, do které patří First Dance Choreography

Learn To Dance a tisíce svatebních profesionálů ve Spojeném království právě dokončily rok, který v tomto odvětví nemá obdoby. Rok 2022 byl po statisících odložených oslav rokem „svatebního boomu“. Stále máme v knihách svatební páry, které musely své svatby odložit kvůli pandemii koronaviru!

Výsledkem je, že nyní máme na našem seznamu Hitched speciální odznak, který nás uznává jako vítěze Wedding Awards 2023. Odznak můžeme také zobrazit na našíChoreografie prvního tance svatby také na stránce. To slouží jako ukazatel kvality pro tisíce párů, které používají Hitched k rezervaci.

Je nám ctí, že naše předchozí svatební páry cítily, že poskytujeme 5* službu, a těšíme se na výuku dalších prvních tanečních párů v nadcházejícím roce. (Antony dokonce požádal o začlenění choreografické bitvy se světelnou šavlí do něčí rutiny...!)

Pokud se chcete podívat na všechny recenze, které jsme obdrželi, navštivte našiStránka s přiloženým profilem.

Mám zájem o lekce choreografie prvního svatebního tance

Pro více informací o lekcích naší svatební choreografie prvního tancekontaktujte nás or visit our Stránka prvního tance.

2 komentáře

  1. Romy 25. ledna 2023 v 17:07

    Výborně, Antony!



    • learndance on 27th January 2023 at 12:52 am

      Děkuji Romy