Quickstep Dance Weekend – Glastonbury

Happy couples wearing 'Guys and Molls' Charleston theme for a Quickstep dance weekend, in a Ballroom dance hold and leaning towards the camera

AKTUALIZACE: VŠECHNY SOLO MÍSTNOSTI JSOU NYNÍ PLNĚ REZERVOVÁNY. JAKÉKOLI DALŠÍ Sólo REZERVACE BUDE NUTNÉ REZERVOVAT POKOJ PRO 2 A CENA BYLA AKTUALIZOVÁNA V REZERVAČNÍM SYSTÉMU, ABY TO ODPOVÍDLA. MOŽNOSTÍ JE TAKÉ ALTERNATIVNÍ SDÍLENÍ DVA POKOJŮ.

Naše taneční víkendová přestávka Quickstep se bude konat vHotel Wessex poblíž Glastonbury od 10. do 12. března 2023 . 

O tomto oblíbeném každoročním tanečním víkendu se v našich workshopech zaměřujeme na jeden tanec, včetně volitelné hodiny techniky.

V sobotu dopoledne tanečního víkendu proběhne 2hodinový workshop Quickstep, který začne jednoduchou sekvencí. Pak se hromadíme, takže to bude postupně těžší a studenti se mohou zastavit, pokud mají pocit, že dosáhli svého limitu, a jen procvičovat to, co se do té doby naučili.

V neděli ráno máme rekapitulaci workshop, který vám pomůže upevnit to, co jste se naučili. Někdy můžeme dokonce přidat i nějaké bonusové pohyby!

Obě večery o přestávce budou obsahovat směs společenských a latinskoamerických tanců spolu s vybranými sekvenčními tanci.

Tanec Quickstep víkend (2 noci) stojí£185 na osobu a to zahrnujevečeře, nocleh se snídaní.

Všechny ceny platí pro 2 sdílené pokoje. Platí se příplatek za jednolůžkový pokoj ve výši 50 GBP (ačkoli máme k dispozici 3 pokoje bez příplatku), ale máme extrémně omezený počet sólových míst.

Taneční víkend Quickstep bude zahrnovat:

  • přihlášení od pátek v 15:00
  • 3chodové jídlo každý večer
  • snídaně v sobotu a neděli
  • Quickstep dance workshop v sobotu a neděli ráno
  • ‘Improve your Quickstep’ technique class Saturday afternoon (£5 supplement)
  • Téma ‚Charleston' v sobotu večer

Viz předchozí outfity na téma Quickstep/Charleston

O našem tanečním víkendu v Bournemouthu v říjnu 2013 jsme měli večer s tématem 'Kluci a Molls' a níže se můžete podívat na oblečení, které studenti nosili.

Zarezervujte si taneční víkendovou přestávku Quickstep

Taneční přestávka stojí 185 GBP na osobu s nevratnou zálohou 50 GBP na osobu do 30th listopadu.  Můžete ušetřit 15 GBP na osobu, pokud provedete rezervaci a zaplatíte celou do 30.th listopadu, zůstatek splatný 31st January 2023.

Platby lze provést v hotovosti, šekem nebo BACS na číslo 30-97-73 23264368 nebo prostřednictvím sekceudálosti naše webové stránky.

Pokud chcete rezervovat místo pro více než jednu osobu na tanečním víkendu Quickstep, budete muset použítSystém kompletní rezervace .

Případně si můžete rezervovat místo pro sebe pomocí možnosti rezervace níže: