Fotky z večeře a tance – Valentýn 2022

valentine dinner and dance at Learn To Dance in Burnham. A number of people sat at tables and chairs eating.

Po několikaleté přestávce kvůli pandemii koronaviru se naše valentýnská večeře a tanec vrátila na rok 2022.

Umístili jsme nové (ish) stoly a židle k dobrému použití, s využitím skládacích křídel, aby byly normálně čtvercové stoly kulaté.

Když jsme koupili židle, svatební místo nám nabídlo odpovídající potahy na židle. Měl to být jejich první výlet, ale po nastavení pokoje jim chyběla trocha barev.

Později po troše nočního hledání a Antonymu se podařilo najít nějaká křídla na židle z druhé ruky na prodej v Cookham. Naštěstí je ten člověk měl stále k dispozici a Antony je mohl odpoledne přiběhnout, aby je vyzvedl.

Vše, co zbývalo, bylo, aby Emma zjistila, jak je nejlépe uvázat kolem židlí, ale s jen krátce do příjezdu studentů!

Myslíme si, že budete souhlasit s tím, že opravdu pomohli, aby to ve studiu bylo jako speciální noc. Všechny níže uvedené fotografie jsou s laskavým svolenímEmma-Louise Walton Photography.

Když naši hosté dorazili, byli přivítáni vychlazenou sklenkou růžového prosecca (což Antony byl velmi hrdý na aranžování v srdíčkové formaci!)

Dobře, nemyslíme si, že si toho nikdo ze studentů ve skutečnosti všiml, ale Emma si byla jistá, že pár snímků pořídí!

Pozitivní výsledky Covid znamenaly několik výpadků na poslední chvíli, ale stále jsme měli dobrý počet. Připravili jsme předem plán stolu a atmosféra byla úžasná.

Navrhli jsme studentům, aby šli s nádechem červené…Jako vždy to Antony vzal trochu příliš daleko!

Antony from Learn To Dance wearing a headpiece with a large heart shape surrounding his face.

Co bylo na jídelním lístku?

Letos jsme zkoušeli nového kuchaře,Dan's Kitchen, místního šéfkuchaře s praxí jako soukromý kuchař vyučený Michelinem . Přijel s působivou řadou zařízení – včetně přenosné trouby, aby mohl vařit připravená jídla ve studiu!

Bylo nám předem zasláno rozsáhlé menu, ze kterého si můžeme vybrat. Bylo tam tolik úžasných jídel a nakonec jsme vybrali:

  • Kuřecí prsa zabalené v parmě plněné houbou a tymiánem; podávané se zeleným masem a bramborami dauphinoise
  • Vegetariánská varianta byla houbová houska s novými brambory na másle a brokolicí
  • Dezertem bylo šampaňské a jahodové želé s krémem z černého pepře a sklenicí kamenné soli

Podívejte se na večeři a dezert, které Dan připravil níže:

Kdy bude další večeře a tanec?

V návaznosti na vynikající zpětnou vazbu, kterou jsme v noci dostali zvažují plánování večeře a tance na květen a říjen/listopad. Podrobnosti budou následovat, jakmile budou k dispozici.

V pátek 3. června máme odpolední čaj ke Královnině jubileu a v pátek 12. srpna naše letní grilování. Úplné podrobnosti budou brzy zveřejněny, ale již jsou k dispozici k rezervaci nastránce událostí našeho webu.