Kurz valčíku pro začátečníky začíná 28. února

waltz beginner course text over a muted picture of dancers lined up during a class. Learn To Dance logo and website address in bottom right corner.

AKTUALIZACE: KURZ ZMĚNĚN NA ÚROVEŇ PRO ZAČÁTEČNÍKY Z DŮVODU OBLÍBENÉ POPTÁVKY

Hledáte kurz pro začátečníky naučit se tančit valčík? Od pondělí 28. února máme zcela nový kurz valčíku pro začátečníky s naším vracejícím se instruktoremTom Nickson.

Je to úvodní 6týdenní kurz 45minutových sezení ve 12:30. NašeJednodenní taneční kurzy se prodlužují v 6týdenních blocích a často mohou trvat až 18 týdnů! Každý 6. týden je rekapitulační týden, v němž se znovu probírá vše, co bylo v kurzu probráno v předchozích 5 týdnech.

Čím se v kurzu zabýváte?

Naše kurzy se vyvíjejí organicky na základě na zúčastněných studentech. Vidíme, co cítíme, že pro třídu obecně funguje.

Nicméně bychom normálně chtěli strávit první týden nebo dva základy, ale zaměřit se na obecnou techniku. To umožňuje těm méně zkušeným v základech získat větší jistotu. Ti, kteří jsou spokojeni se základy, pak mohou pracovat na zlepšení svého výkonu.

Jsem úplný začátečník, mohu se připojit k vašemu kurzu valčíku pro začátečníky?

Samozřejmě! Tento kurz valčíku pro začátečníky byl navržen tak, aby vás provedl od úplných základů a rozvinul vaše chápání po celou dobu trvání.

Jak budete růst sebevědomí, budou se další rozšíření snažit přidat ke krokům a sekvencím, které jste se naučili.

Kolik stojí kurz valčíku?

Náš kurz valčíku pro začátečníky stojí 45 GBP na osobu a blok 6 týdnů. Zmeškané lekce nelze přenést, ale do celého kurzu zařazujeme spoustu rekapitulace.

Skvělé, jak si mohu zarezervovat?

Na kurz Waltz se můžete zarezervovat pomocí možností rezervace níže . Pokud si přejete rezervovat místo pro jinou osobu, navštivte nášúplný rezervační systém.

Těšíme se, že vás na tomto kurzu přivítáme. Pokud máte nějaké dotazy, dejte nám prosím vědět.