Omezení parkování v Cherry Orchard

Cherry Orchard Parking Restrictions at the George Pitcher Memorial Ground in Burnham

AKTUALIZACE ZÁŘÍ 2024: NOVÁ OMEZENÍ PARKOVÁNÍ NA 30 minut BEZPLATNÉHO PARKOVÁNÍ OD 7:00 DO 19:00, MIMO TENTO ČAS NENÍ VEŘEJNÉ PARKOVÁNÍ. VŠICHNI STUDENTI TANCE MUSÍ ZADAT SVÉ ŠTÍTKY, JAK SE PŘIJÍŽÍ, ABY ZÍSKALI PARKOVÁNÍ ZDARMA.

Burnhamský farní úřad zavádí omezení parkování v našem areálu Cherry Orchard. Přečtěte si podrobnosti o tom, jak získat denní bezplatné parkovací povolení.

Ačkoli jsme nebyli konzultováni o plánovaných omezeních, byli jsme ujištěni, že naši studenti Learn To Dance nebudou mít žádná omezení – tak dlouho pokud budete dodržovat správné postupy!

Jaká jsou omezení parkování v Cherry Orchard?

Omezení parkování budou v Cherry Orchard platit od pondělí doPátek| ||327 Sunday, between 7am-7pm, and after 7pm all week.

Bezplatné parkování mezi 7:00 a 19:00 platí po dobu až 30 minut, bez návratu do hodiny, pokud nemáte parkoviště povolení od nás.

Všichni studenti a nájemci Learn To Dance mají přístup k tabletu, kde mohou zadat svou registrační značku a získat povolení. Toto povolení pak poskytuje neomezené parkování až do konce dne.

Jaké relace budou ovlivněny?

AKTUALIZACE: VŠECHNY REZERVY NYNÍ OVLIVNĚNY. PROSÍM ZADEJTE SVOU ŠTÍTEK POKAŽDÉ, KDYŽ PŘIJDETE.

Určitě budete potřebovat povolení, pokud navštěvujete více než jednu hodinu/lekci během dne nebo budete opouštět Višňový sad po 19:00.

NašePondělní týdenní čajové tance trvají 2 hodiny, takže musíte zadat své registrační údaje, abyste se vyhnuli pokutě.Úterní relace nad 50 s trvá 90 minut a pro jistotu doporučujeme zadat také své údaje.

Všechny ostatní denní relace jsou obvykle méně než hodinu, ale přesto můžete chtít zadat své údaje.

Jak získám povolení?

Parkovací společnost nám poskytla tablet, který je připojen k jejich systému. Tento tablet najdete v hlavním studiu na malém stolku před kuchyňským koutem.

Po příjezdu stačí klepnout na obrazovku a zadat registrační značku svého vozu; která je poté odeslána přímo parkovací společnosti.

Povolení zůstává platné do půlnoci daného dne. Takže budete muset zadat své registrační číslo pokaždé, když dorazíte.

Co když někoho vysadím/vyzvednu?

Bylo nám řečeno, že je 30minutová lhůta “ od chvíle, kdy poprvé vstoupíte na stránky. V současnosti však platí zásada nevracení do 1 hodiny.Toto zjevně nefunguje pro naše délky třídy, a proto jsme požádali, aby to bylo přezkoumáno. O dalším vývoji vás budeme průběžně informovat.

V současné době doporučujeme zajistit, aby student, kterého vyrážíte, měl vaši poznávací značku, kterou může zadat do tabletu.

Kdy do The Cherry Orchard Spuštění parkovacích omezení?

Ze strany rady došlo k určitému zmatku ohledně toho, kdy byla tato omezení skutečně spuštěna. Nyní jsme obdrželi potvrzené datum uvedení do provozu v pátek 21. ledna 2022.

Pokud dojde k nějakým změnám v tomto datu, aktualizujeme tento příspěvek odpovídajícím způsobem.

Jak se odvolat A PCN

Oznámení o penalizačních poplatcích (PCN) jsou vydávána automaticky systémem parkovací společnosti, pokud porušíte parkovací omezení Cherry Orchard.

Máme omezenou možnost zrušit vstupenky a uděláme naše nejlépe, takže si před zaplacením jakýchkoliv pokut s námi promluvte.

Pokud byste při příjezdu zapomněli zaregistrovat své registrační číslo nebo se domníváte, že PCN bylo vydáno omylem, budete se muset řídit pokyny parkovací společnosti proces odvolání.

Odvolání online na:https://appeals.ce-service.co.uk/
Nebo poštou na:
Civil Enforcement Limited,
Horton House, Exchange Flags,
Liverpool, L2 3PF

Doufáme, že vše bude fungovat hladce a toto nikdy nebude problém. Bohužel jsme neměli žádný vliv na rozhodnutí zavést parkovací omezení v Cherry Orchard.