Taneční studio na Vánoce zavřeno

Antony wearing a Father Christmas/Santa mascot head during our last night of classes before the dance school closes for Christmas 2021

Naše taneční studio je nyní o Vánocích zavřené a lekce by měly být obnoveny od pondělí 3. ledna.

Rezervační systém pro příští rok byl aktualizován a nyní si můžete rezervovat našelekce,workshopy neboudálosti po celý rok 2022.

Deníky Denise i Antonyhosoukromé deníky lekcí jsou nyní aktivní a Tom se k nám v roce 2022 také znovu připojí. Dostupnost jeho deníku se právě potvrzuje a brzy bude k dispozici k rezervaci. Přes den však budou pondělí, čtvrtek dopoledne a pátek obědy.

I když může být taneční studio na Vánoce zavřené, stále můžete zakoupit dárkové poukazy pro přátele a rodinu. Nejjednodušší způsob, jak to udělat, je prostřednictvím našíčásti dárkových poukazů na našem webu. Dárkové poukazy Learn to Dance lze zaslat přímo na jejich e-mailovou adresu nebo si je vytisknout a vložit na kartu.

Nicméně připomínáme, že k uplatnění zůstatku na dárkové kartě by museli navštívit naše | ||338full booking system nebo nás kontaktujte.

Nezapomeňte, že e-mail je nejlepší způsob, jak nás kontaktovat, když je taneční studio na Vánoce zavřené. Přes vánoční prázdniny budeme kontrolovat záznamník ve studiu, ale jen zřídka.

Pátek S.M.I.L.E. třídy k návratu

Naše páteční odpoledneS.M.I.L.E. (Tolik zlepšení za málo úsilí) lekce se konečně vrátí od pátku 7. ledna 2022. Budou v novémBraywick Leisure Centre v Maidenhead. Kurzy budou říditTom na týdenní bázi.

V současnosti je plánováno, že budou probíhat podle stejného plánu jako naše ostatní týdenní kurzy. To znamená, že se znovu podívají na Quickstep & Cha Cha Cha.

Výuka bude probíhat od 14:00 do 15:45 s přestávkou v polovině a rezervace se provádí přímo ve Středisku volného času. Ceny budou 4,50 GBP na osobu s kartou Advantage Card nebo 7,20 GBP bez.

Ponechá COVID taneční studio přes Vánoce zavřené?

V současném stavu tak činíme neočekávejte, že taneční studio bude muset zůstat po vánočních prázdninách zavřené.

Zprávy, které nyní vidíme, naznačují, že Omicron se ukazuje jako mírnější, a proto doufejme, že nejsou nutná žádná další omezení.

Všichni však víme, že se věci mohou v krátké době změnit. Budeme všechny průběžně informovat, pokud budou nutné nějaké změny.

Veselé Vánoce a šťastný nový rok

Nakonec nám všem přejeme veselé Vánoce a šťastný nový rok a těšíme se abychom vás všechny znovu viděli v roce 2022.

Antony, Emma, ​​Denise, Imogen & Oliver

2 komentáře

  1. Eileen Harris 29. prosince 2021 v 10:17

    Doufám ve zdravý šťastný a prosperující nový rok vám a vaší milé rodině, všechno nejlepší, Eileen Harris xx



    • learndance 29. prosince 2021 v 10:19

      Ahoj Eileen,

      Totéž ty taky. Těšíme se, že se brzy zase uvidíme.