Společenský společenský tanec s živou kapelou v Potters International Hotel, Aldershot

Photo of the Simply Swing Band, Ballroom & Latin American dance singers. A lady at a grand piano, a trombone player, singers, Saxophonist and a drummer

Zapojte se do tanečního sálu s živou kapelou a latinskoamerických tanců v Aldershot. Akci pořádáSimply Swing Band & Singers.

Společenský společenský tanec se koná v sobotu 27. listopadu 2021 v hotelu Potters International. V případě dostatečného zájmu zaplatíme i zajištění dopravy z Višňového sadu.

Večer zahrnuje výuku tance (nezajišťuje Learn To Dance) a ukázku tance.

This is a great opportunity to dance Ballroom & Latin American to a live band. Especially as they have extensive experience in playing Ballroom & Latin American strict tempo.

Naše taneční společenská událost, která se původně měla konat v pátek 26. listopadu, se nyní bude konat 19. listopadu.

About Simply Swing Band & Singers

Simply Swing se může pochlubit členy kapely, kteří účinkovali v živé televizní kapele BBC Strictly Come Dancing, The International Ballroom Dance Championships v Royal Albert Hall a The UK Open Championships v The Mezinárodní centrum Bournemouth. Byli také rezidentní kapelou pro odpolední čajové tance v The Sheraton, Park Lane.

Kapela hraje hudbu v přísném tempu pro taneční sály a latinskoamerické tance a má obrovský a rozmanitý REPERTOÁR od 20. let až do současnosti ; přepracování klasických popových standardů včerejška pro moderní publikum.

Kolik stojí vstupenky a v kolik hodin je společenská taneční společenská místnost s živou kapelou?

Vstupenky jsou v předprodeji 30 liber a my rezervovali řadu stolů pro naše studenty.

Dveře se otevírají v 19:00 s tancem od 20:00 do 23:00.

Společenský tanec s živou kapelou si můžete rezervovat na našemstránka společenských akcí, nebo pomocí níže uvedených možností rezervace:

Nezapomeňte, že pokud chcete rezervovat místo pro jinou osobu, musíte navštívit nášÚplný rezervační systém.

POŘADATELÉ AKCE NABÍZEJÍ VRÁCENÍ, POKUD ZRUŠENÍ AKCE ZPŮSOBÍ OMEZENÍ VLÁDY.