Uvolnění vstupních požadavků

Relaxation of entry requirements statement. Learn To Dance logo with text summarising the changes underneath

Za poslední měsíc jsme zvažovali, zda implementovat zmírnění našich vstupních požadavků. Od „Dne svobody“ jsme plně otevřeli naše dveře, ale s určitýmipočátečními omezeními při vstupu na místo.

To nám umožnilo postupně znovu zavádět prvky jako např. kontakt mezi studenty a odstraňování hranic sociálního odstupu. Se změnou pravidel sebeizolace tento měsíc jsme také byli schopniobnovit kontakt s našimi učiteli.

Po celou dobu jsme naslouchali zpětná vazba od studentů a také pohled na to, jak reagovaly ostatní podniky. Když se podíváme na různé faktory, cítíme, že nyní je čas na určité zmírnění našich vstupních požadavků.

Jako vstupní požadavek jsme používali průkaz COVID, doklad o stavu očkování nebo negativní test na COVID. Většina studentů, kteří se zúčastnili, je dvakrát očkovaná a mnozí aktivně netestují na COVID. To nás vede k pocitu, že to ve skutečnosti pouze snižuje riziko vážných komplikací pro jedince; na rozdíl od snížení šance, že si to student přiveze.

Proto jsme se rozhodli pozastavit vyžadování těchto dokladů při vstupu, nicméně bude i nadále narůstat teplota.

Bude Zmírnění vstupních požadavků se vztahuje na všechno?

Toto zmírnění vstupních požadavků se bude vztahovat na všechny třídy, workshopy a lekce.

Cítíme však, že naše nadcházející zářijové společenské a říjnové Bournemouth Dance Přestávka by měla mít stále nějaké vstupní zásady. Obě akce pravděpodobně uvidí studenty sedět a komunikovat v těsné blízkosti po delší dobu.

Cítíme, že by bylo rozumné, kdybychom na těchto dvou akcích požádali všechny studenty, aby před účastí absolvovali bezplatný test laterálního průtoku. Testy laterálního průtoku lze získat ve většině lékáren,objednat online, nebo můžete navštívitcentrum rychlého testování.

Pokud test provádíte doma, můžeteohlásit výsledek testu online a NHS vám zašle text a /nebo potvrzení e-mailem. Poté bychom požádali, aby to bylo vidět na dveřích, abychom umožnili vstup (v případě Bournemouthu budou výsledky požádány o zaslání předem). Test bude muset být proveden do 48 hodin od vaší návštěvy.

Doufáme, že to bude pouze pro tyto první dvě společenské události, protože se budeme touto pandemií nadále procházet.

Uvědomujeme si, že ne každému vyhovuje myšlenka podstoupit testy, ale cítíme, že je to nejlepší možnost. To platí zejména v případě naší zářijové akce, kde studenti běžně sedí blízko sebe a povídají si mezi stoly.

Všechno je v pořádku, plánujeme další zmírnění našich vstupních požadavků na několik příštích měsíců.

Doufáme, že nás podpoříte, když se budeme i nadále snažit uvolňovat naše omezení při zachování Prostředí zabezpečené COVID.