Zoom Taneční lekce online s Learn To Dance

online dance lesson videos white text on a background of three images. Image 1 is the Learn To Dance logo with 'Learn Online' and 'Online Dance Lessons' text, image 2 is a TV screen with a grid of dancers on Zoom, image 3 is a video camera focusing on Antony recording a YouTube dance lesson corporate events

Věděli jste, že Learn To Dance nabízí lekce a kurzy přes Zoom? Od lekcí prvního tance na svatbě až po firemní akce poskytujeme všechny možnosti.

Jak píšeme, v současné době máme pravidelnou firemní skupinovou lekci, která zahrnuje účastníky v Dánsku a Japonsku; svatební páry v Norwichi a Skotsku; a studenti, kteří absolvují zvláštní soukromou lekci online, pokud jejich rozvrh znamená, že se nemohou zúčastnit sezení ve studiu!

Navíc poptávek na lekce Zoom Dance přibývá.

Zvětšit svatební první tanec Online lekce

Wedding First Dance

Dostáváme mnoho dotazů na našeprvní svatební lekce tance v tuto chvíli poskytujeme online. Díky našemu speciálnímu nastavení Zoom Dance Lessons, nebydlet blízko našeho studia již není omezením pro vaši schopnost zažít naše taneční lekce.

Máme zkušenosti s tím, jak převést naše taneční pohyby do snadno sledovatelných pokyny online. Naše lekce choreografie First Dance jsou přizpůsobeny podle vašeho výběru písně. Spolupracujeme s vámi na sestavení rutiny, kterou si můžete užít ve svůj svatební den.

Bojíte se, zda zapomenete na pohyby mezi sezeními? Zaznamenáváme některé z vašich praktik lekcí Zoom First Dance. Poté vám bude zaslán odkaz ke stažení a můžete se vrátit k videím, která vám pomohou s pamětí při procvičování.

Skvělá věc s naším nastavením lekcí Zoom First Dance je, že můžeme být k dispozici v krátké době. Mnoho dotazů na naše svatební lekce tance přichází jen pár týdnů před jejich svatbou. Poskytujeme lekce pět dní v týdnu (včetně nedělí), ale můžeme být flexibilní, pokud budete mít potíže s hledáním slotů.

S cenami od 35 GBP máme možnosti, které vyhovují všem rozpočtům, včetně řady First Dancemožnosti balíčku. Pokud byste chtěli prodiskutovat naše lekce prvního tancekontaktujte nebohledejte naši dostupnost nyní.|| |344

Zoom Private Dance Lessons

A picture showing our instructor Antony providing a zoom dance lesson and youtube videos recording
Máme vyhrazené studio Zoom

Nemůžete uskutečnit svou rezervovanou lekci? Možná jste stále nervózní z úrovně koronaviru nebo žijete příliš daleko, abyste mohli navštívit naše studio? Nebojte se, stále můžeme poskytovat taneční lekce online přes Zoom.

Ať už jde o zábavné sólové taneční rutiny, osvojení si základů společenských a latinskoamerických nebo přizpůsobení sekvenčních tanců do vašich předních pokojů, máme zkušenosti při komprimaci tanců do omezených prostor.

Věděli jste, že během blokování Spojeného království v roce 2021 jsme dokonce upravili Waltz jako 18týdenní online kurz!

Lekce lze rezervovat jako čistě Zoom Taneční lekce (stačí při rezervaci zvolit možnost Zoom). Jsme však také schopni přepnout stávající osobní lekce na Zoom, pokud zjistíte, že si nemůžete rezervovat schůzku v krátké době.

Máte zájem o rezervaci taneční lekce Zoom u některého z našeho týmu? Můžetevyhledat naši dostupnost a rezervovat online.

Firemní a teambuildingové online akce

photo of a TV screen showing a zoom worldwide dance class with various screens of people taking part in dance classes & lessons (including from Japan & Denmark!)
Tento kurz má kolegy v Japonsku a Dánsko se účastní

Zatímco máme zkušenosti s poskytováním tanečních relací profiremní akce a teambuildingové dny, zaznamenali jsme nárůst poptávek po streamovaných relacích.

Pořádáme týdenní kurzy proEJEF(anglicko-japonská jazyková škola v Buckinghamshire), která zahrnuje pravidelné návštěvníky z Japonska. Mají také kolegy, kteří se zúčastnili lekcí Zoom Dance z celého světa (včetně Dánska a Teheránu).

Carers Wales nás požádali, abychom zajistili zábavný workshop Horečka sobotní noci v rámci jejich '|| |373Me Time' projekt. Projekt si klade za cíl podpořit neplacené pečovatele s jejich duševním zdravím, zejména kvůli dopadům pandemie.

Sezení Zoom Dance mělo velký úspěch, jedna osoba se dokonce zúčastnila z hausbótu! Rádi jsme poslouchali, jak dobře to šlo:

Jen bych chtěl říct obrovské poděkování od Amber a já – bylo to nejlepší odpoledne v práci vůbec!!…Tolik smajlíků…Ještě jednou díky…bylo to opravdu náramné !!!

YouTube Taneční lekce

Během prvního uzamčení ve Spojeném království jsme produkovali čtyři videa týdně, abychom snad naše studenty zabavili a pobavili. S možnostmi proSólové tanečníky,Partneři,Sekvence and Děti snažili jsme se, aby bylo pro každého něco.

Od znovuotevření taneční školy se stále snažíme udržovat týdenní online taneční lekce na našemkanálu YouTube. Ve skutečnosti se naše sledovanost rychle rozšířila po celém světě a pouze asi 12 % naší sledovanosti se skutečně nachází ve Spojeném království!

Některá z našich nejnovějších nahraných videí můžete vidět níže:

O programu Learn To Dance

Learn To Dance je škola společenského a latinskoamerického tance se sídlem v Burnhamu, Buckinghamshire .

Nabízí pravidelná videa na YouTube a také lekce tance se zoomem,přihlaste se k odběruabychom byli informováni, když budou zveřejněna nová videa. Pošlete nám své návrhy toho, co byste chtěli, abychom vydali, a my uděláme maximum!

Hledáte osobnější výuku? Poskytujeme jak osobní, tak streamované lekce a kurzy. Podívejte se nafcis.info/online pro více informací.

Můžete se podívat na naše webové stránky nebo nás sledovat online na:|| |415

Website: fcis.info
Youtube:youtube.com/learndance
Facebook: | ||420facebook.com/learndance
Instagram:instagram.com/learndance
Twitter:twitter. com/learndance