Partnerství učitelů tance bude obnoveno od pondělí 16. srpna

Dance Teacher Partnering news text on black background with Learn To Dance logo, address and website details

Spolupráce učitelů tance bude znovu zavedena v plném rozsahu pro osobní výuku i skupinové třídy v souladu splánovanými změnami pravidel izolace from next Monday.

Antony, Emma a Denise jsou plně očkovaní a dvakrát týdně provádějí testy na COVID. Vzhledem k tomu, že od pondělí 16. srpna byla odstraněna omezení týkající se sebeizolace, cítíme, že je ten správný čas na zkoušku a znovuzavedení plného kontaktu s našimi učiteli.

Žádáme všechny studenty, kteří si chtějí zatančit s našimi učiteli, aby prosím noste roušku, stejně jako my, a doporučujeme, abyste se také účastnili pravidelného bezplatného testování na COVID.

Osobní výukové sezení

Od pondělí 19. července zkoušíme omezený kontakt v rámci osobní výuky. „soukromé lekce“. Během této doby jsme získávali zpětnou vazbu od studentů a také diskutovali s lékařskými profesionály.

Nyní jsme rádi, že můžeme začít znovu zavádět plnou spolupráci učitelů tance, pokud si to studenti přejí; i když můžete pokračovat v lekcích sólového tance, pokud chcete. Naši učitelé budou stále nosit roušky a dezinfikovat před a po a žádáme vás, abyste také dělali totéž.

Mezi lekcemi budou stále 15minutové přestávky, abychom mohli pokračovat v dezinfekci studia. To nám také poskytuje čas nakontrolu COVID-pass nebo výsledků testů jako součást našich vstupních procedur.

Můžete vyhledat naši dostupnost a rezervovat online pomocí níže uvedené možnosti:

Partnerství učitelů tance ve skupinových třídách

Zpočátku jsme znovu zavedli partnerství ve skupinových třídách mezi studenty pouze v případěomezení blokování were [mainly] lifted on 19th July.

Nyní jsme však rádi, že můžeme začít znovu spolupracovat ve skupinových třídách, jakmile budou zavedeny změny pravidel sebeizolace.

Všichni studenti, kteří chtějí využít partnerství s učiteli tance, mohou být požádáni, aby tak učinili s maskou. Je to z důvodu trvalé bezpečnosti našich zaměstnanců i studentů.

Na naše lekce bude stále omezený počet, proto doporučujeme rezervaci předem! Na naše lekce se můžete rezervovat níže:

Nezapomeňte, že kontakt s našimi učiteli neumožníme nejdříve v pondělí 16. srpna; a v závislosti na potvrzení změn sebeizolace. Stále musíte mít s sebou také doklad o stavu očkování nebo negativní výsledek testu na COVID.

Taneční přestávky a společenské akce

Doufáme, že začneme znovu zavádět společenské akce a taneční přestávky od září, včetně spolupráce učitelů tance.

Vzhledem k tomu, že virus stále převládá, zvažujeme pro účast na společenských akcích požádat o provedení negativních testů na COVID.

Naše konzultace se studenty zapsanými v našíBournemouth Dance Break v říjnu byla zatím pro testování přijatelná. Všichni účastníci budou požádáni, aby předložili negativní test na COVID, který byl proveden během 48 hodin před návštěvou víkendu.

Během několika příštích týdnů bude od studentů požadována zpětná vazba ohledně testování například předPáteční večer společenský. V současné době plánujeme znovu zavést naše páteční sociální sítě od 24. září a jsou k dispozicirezervovat nyní.


Uvítáme všechny připomínky k těmto změnám a připomeneme vám je respektovat volbu jednotlivce ohledně partnerství.

Naše zásady COVID se neustále vyvíjejí a doporučujeme, abyste si před každou návštěvou prohlédli našiPostupy a zásady stránku.

Jsme v současné době probíhá aktualizace našich webových stránek a potvrzení rezervace. Prosíme vás, abyste s námi vydrželi, pokud se stále zobrazují neaktuální informace.

1 komentář

  1. […] limity vzdálenosti. Se změnou pravidel sebeizolace tento měsíc jsme také byli schopni znovu zavést kontakt s našimi […]