Dance Down the Danube with Anton & Erin 14th-21th April 2022

Dance Down The Danube with Anton & Erin screenshot showing Anton & Erin in tailsuit, top hat, cane and [Erin] ballgown. Below text detailing dates of trip

Zatančete si po Dunaji sAnton & Erin z Budapešti do Pasova. Vyplujete z Budapešti ve čtvrtek 14. dubna 2022 a užijte si tuto 8denní plavbu, která cestuje také přes Slovensko, Rakousko, Českou republiku a Německo.

Anton a Erin se připojí ve dnech 4 a 5, aby poskytli otázky a odpovědi, tanec ukázka v krásném vídeňském Arsenalu a palubní masterclass.

V ceně je řada exkurzí, neomezený balíček nápojů a kredit 100 EUR na kajutu na palubě. Lety jsou zahrnuty v ceně Dance Down The Danube.

Ceny začínají od 2 045 GBP za osobu a platí příplatky pro jednu osobu. Tato cena zahrnuje skupinovou slevu 800 GBP.

Máme vyhrazenou omezenou alokaci kajut a můžete si ji rezervovat kontaktováním Laury Tenish na0808 115 3270 nebo zasláním e-mailulaura.tenish@scenic.co.uk a citací 'Learn To Dance Group'.

Dance Down The Danube with Anton & Erin screenshot featuring pictures of cabin interiors and an air shot of the cruise boat on the river plus a biography of Anton

Dance Down the Danube Itinerář

8denní tanec po Dunaji s Antonem a Erin
Z Budapešti do Pasova Odlet 14. dubna 2022

Den 1, čt 14. dubna, Budapešť

Odleťte do Budapešti a přeneste se do současného prostředí své hvězdné lodi na tradiční maďarskou večeři, po níž bude následovat folklórní představení na palubě.

Stravování v ceně: večeře

Den 2 pá 15. dubna , Budapešť

Vydejte se na okružní jízdu autobusem centrem města, které je zapsané na seznamu světového dědictví UNESCO a je plné architektonických zázraků z různých věků. Aktivní členové skupiny mohou místo toho zvolit túru na kopec Buda.

Stravování v ceně: snídaně, oběd, večeře

Den 3, sobota 16. dubna, Bratislava

Romantika dlážděné uličky, které můžete prozkoumat s místním průvodcem, včetně Slovenského národního divadla a řady gotických a secesních budov. Případně se vydejte na túru s průvodcem na Bratislavský hrad.

Stravování v ceně: snídaně, oběd, večeře

Den 4, neděle 17. dubna, Vídeň

Objevte zázraky Vídně před přivítáním tanečního dua Antona a Erin na palubě exkluzivní přednáška a relace Q+A. Dnes večer uvidíte Antona a Erin předvést exkluzivní, jednorázovou showcase v krásném a historickém vídeňském Arsenalu.

Stravování v ceně: snídaně, oběd, večeře

Den 5 Po 18. dubna, Dürnstein – Melk

Inspirováni včerejším večerním představením, budete mít příležitost učit se od Antona a Erin, když vedou soukromý a interaktivní mistrovský kurz v tanečním sále. Budete mít také možnost prozkoumat Melk.

Stravování v ceně: snídaně, oběd, večeře

Den 6, úterý 19. dubna, Linec – Český Krumlov

Navštivte centrum Českého Krumlova zapsaného na seznamu světového dědictví UNESCO, města postaveného kolem zámku ze 13. století.

Stravování v ceně: snídaně, oběd, večeře

Den 7, středa 20. dubna, Pasov

Vydejte se s místním průvodcem na prohlídku Pasova a staňte se svědky jeho charakteristických historických budov, včetně barokní katedrály sv. Štěpána a Altes Rathaus nebo radnice.

Stravování v ceně: Snídaně, oběd, večeře

Den 8, čtvrtek 21. dubna, Pasov

Po snídani vystupte ze své hvězdné lodi a odvezte se na letiště a vezměte si s sebou dokonalý tanec po Dunaji .

Včetně jídla: Snídaně

Důvody k rezervaci

Picture of the Group benefits

Exkluzivní taneční ukázka
Anton a Erin vystoupí v nádherné Vídni, která je domovem vídeňského valčíku. Připojíte se také ke hvězdám na koktejlové recepci a focení.

Učte se od odborníků
Anton a Erin vás naučí složitosti slavného vídeňského valčíku a jejich dalšího oblíbeného tance žánry. Součástí bude také diskuze.

Oceněná hvězdná loď
Vaše stylová hvězdná loď má panoramatickou terasu na opalování, fitness a wellness centrum a krytý bazén se zatahovací střechou, který se promění v kino.

Přizpůsobte si výlet
Vyberte si z nabídky zahrnutých zážitků EmeraldPLUS a EmeraldACTIVE nebo prozkoumejte nezávisle se svou skupinou. Náš palubní Activity Manager bude také pořádat aktivity, jako jsou taneční lekce, jóga, aqua aerobik a další.

O Learn To Dance

Learn To Dance je škola společenského a latinskoamerického tance se sídlem v Burnhamu, Buckinghamshire.

Běžně pořádáme širokou škálu společenských akcí a tanečních svátků po celý rok a můžete se podívat na našistránku událostí pro více informací.

Můžete se podívat na naše webové stránky nebo nás sledovat online na:

Web:fcis.info
Youtube:youtube.com/learndance
Facebook:facebook.com/learndance
Instagram:instagram.com/learndance
Twitter:twitter.com/learndance