The Electric Slide (také znám jako The Candy Dance)

The Electric Slide (aka The Candy Dance) text with Learn To Dance logo on a white background

Přemýšleli jste někdy, jak tančit The Electric Slide (také známý jako Candy Dance)? Nedávno nás studenti několikrát požádali, abychom je naučili tanec na večírcích, kterých se účastní. Dnešní lekce proto přechází z našichPrůvodce diskotékovým tancem pro začátečníky aHorečka sobotní noci lekce.

[00:00:41] Začneme tím, že vám ukážeme první základní pohyb elektrické skluzavky. Začíná se pomalou honičkou doprava a zase zpět doleva. Následují tři procházky zpět s kohoutkem. Abychom mohli zopakovat tuto počáteční sekvenci, krátce použijeme tři kroky vpřed.

[00:03:35] Dále skončíme rutina nahrazením chůze vpřed krokovým klepnutím a otočením. Výsledkem je o čtvrtinu otáčky proti směru hodinových ručiček, aby se rutina opakovala čelem k další stěně.

Nyní začneme ukazovat možnosti, které můžete zahrnout, abyste si rutinu Electric Slide přizpůsobili. Některé z těchto možností můžete vidět veScéně Candy Dance filmu The Best Man.

[00 :08:38] První variantou, kterou vám ukážeme, je nahradit akci Chasse vinnou révou. Můžete si vybrat, zda chcete křížit vpředu nebo vzadu, nebo mezi nimi přepínat.

[00:12:11] Můžete se rozhodnout nahradit originál chasse se synkopovaným chasse pohybem.

[00:15:15] Potom jsme hovořili o několika různých možnostech, které můžete v tomto kroku použít -klepněte na možnosti. Ať už chcete klikat, tleskat nebo zavádět laso.

[00:17:56] Konečně se můžete rozhodnout, že nahradíte chasse nebo vinnou révu možnosti s rotací.

[00:20:15] Dokončíme závěrečný trénink rutiny Electric Slide.

Elektrická skluzavka (aka Candy Dance) Videolekce

Doufáme, že se vám naše lekce The Electric Slide líbila. Doufejme, že až se příště někdo zeptá, zda znáte Candy Dance nebo Electric Slide, bude to důrazné ano!

Seznam skladeb pro hudbu a tanec

Oblíbenou skladbou je Candy od Cameo (proto je často označován jako Candy Dance). Z důvodů hudebních licencí používáme různé skladby, ale podobné rychlosti.

Všechny naše skladby pro Electric Slide fungují dobře a níže si můžete vychutnat náš seznam skladeb:

O Learn To Dance

Learn To Dance je škola tanečního sálu a latinskoamerického tance se sídlem v Burnhamu, Buckinghamshire.

Nabízí pravidelné kurzy živého vysílání a také užitečné soubory z tance,přihlásit se k odběruabychom byli informováni, až budou nová videa zveřejněna. Pošlete nám své návrhy toho, co byste chtěli, abychom vydali, a my uděláme maximum!

Hledáte osobnější výuku? Poskytujeme jak osobní, tak streamované lekce a kurzy. Podívejte se nafcis.info/online pro více informací.

Můžete se podívat na naše webové stránky nebo nás sledovat online na:|| |381

Website: fcis.info
Youtube:youtube.com/learndance
Facebook: | ||386facebook.com/learndance
Instagram:instagram.com/learndance
Twitter:twitter. com/learndance