Znovuotevření tanečního studia 12. dubna

Learn To Dance logo, smiling dance couple, kid dancing and text stating reopening for private lessons and kid's classes from 12th April

Nyní bylo potvrzeno, že znovuotevření tanečního studia od pondělí 12. dubna bude probíhat podle plánu. Zpočátku však budeme moci studenty přivítat uvnitř pouze na soukromé lekce a dětské lekce během kroku 2.

Sociální distancování se od ostatních studentů a našich učitelů bude i nadále platit během znovuotevření tanečního studia v dubnu. V současné době doufáme, že ke konci června by se mohla začít uvolňovat pravidla sociálního distancování. Jakmile budou informace k dispozici, budeme je aktualizovat.

Chcete-li si přečíst naši analýzu plánu uvolňování blokování, podívejte se na nášpůvodní příspěvek na blogu.|| |325

Will Adult Group Classes be indoors following the Dance Studio reopening in April?

Naše skupinové lekce pro dospělé budou i nadále streamovány přes Zoom nebo vybrané kurzy venku. Soukromé lekce si mohou vybrat, zda budou probíhat venku nebo přes Zoom, pokud si to přejí.

Doufám, že od pondělí 17. května mohou být skupinové lekce pro dospělé obnoveny uvnitř. Další podrobnosti budou zveřejněny, jakmile budou potvrzeny.

Rezervace soukromých lekcí do tanečního studia Znovuotevření od 12. dubna

Rezervace na soukromé lekce již přicházely v rámci přípravy na taneční studio znovuotevření v dubnu. V současné době máme stále dobrou dostupnost, ale poptávek přibývá.

Můžete vyhledávat a rezervovat online na naší stránceSoukromé lekce nebo pomocí níže uvedených možností rezervace:

Dětský taneční sál a Kurzy latinskoamerických tanců

Kudy pro naše děti se mohou také vrátit osobně, až bude taneční škola od 12. dubna znovu otevřena. Výuka bude obnovena po skončení velikonočních prázdnin, od 21. dubna.

Máme dvě lekce pro děti, které pořádáme, pro děti do 9 let a do 13 let. Výuka je naplánována na středu v 16:15 pro děti do 9 let a v 17:00 pro děti do 13 let.

Naše kurzy jsou zpoplatněny pololetně. Pololetí stojí 18 GBP pro osoby mladší 9 let nebo 25 GBP pro osoby mladší 13 let.

Můžete si rezervovat online, nebokontaktujte nás pro více informací informace.

O Learn To Dance

Learn To Dance je škola tanečního sálu a latinskoamerického tance se sídlem v Burnhamu, Buckinghamshire.

Nyní můžeme nabídnout in- osoba Soukromé lekce a dětské lekce od 12. dubna se znovuotevřením taneční školy. Naše skupinové kurzy pro dospělé však budou muset zůstat online nebo venku minimálně do 17. května.

Můžete se podívat na naše webové stránky nebo nás sledovat online na:

Web:fcis.info
Youtube :youtube.com/learndance
Facebook:facebook.com/learndance
Instagram: instagram.com/learndance
Twitter:twitter.com/learndance