Robot Dance Partner se objeví v Dračím doupěti!

Robot Dance Partner mockup for April Fools!

Learn To Dance tvrdě pracovali, aby přišli s novým fantastickým nápadem: Robot Dance Partner. Je to tak úžasná vyhlídka, že tento nápad skutečně předložíme Drakům v Dračím doupěti! Až dosud jsme to všechno museli udržovat v tajnosti, ale dnes se o to s vámi můžeme konečně podělit.

Proč partner v robotickém tanci?

Mnoho studentů se ptalo o tom, kdy bychom mohli obnovit kontaktní lekce. Je pravděpodobné, že tělesný kontakt mimo stejnou domácnost bude i nadále omezen na léto a později.

Měli jsme mnohem více ‚volného‘ času než obvykle, takže jsme si dali za úkol prozkoumat životaschopné možnosti. Kromě pohyblivých přepážek jsme uvažovali i o igelitové fólii, která zakryla člověka od hlavy až k pasu. Ale opravdu jsme chtěli možnost, která by našim sólovým tanečníkům umožnila mít zaručenou možnost partnera. Takový, který by se také dal dezinfikovat mezi sezeními, spíše než během.

Oblíbenost našich online lekcí optických vláken nás přiměla k tomu, abychom si uvědomili, že existuje příležitost, na kterou jsme nepomysleli. Další výzkum potvrdil, že pokud bychom našli správné mechanické komponenty, skutečné kódování by nebylo příliš obtížné.

Robot Dance Partner Coding - just kidding it's just some html from our website!

Zvládli jsme způsob, jak nahrát našiOnline taneční lekci rutiny k našemu speciálně vytvořenému softwaru. Další fází bylo navrhnout Robot Dance Partner, který by mohl používat náš software k provádění tanečních pohybů uvnitř.

To znamená, že automat Robot Dance Partner bude schopen znovu vytvořit jakékoli taneční rutiny, které nahrajeme. Zpočátku bude k dispozici omezený počet rutin, které může provést, ale doufáme, že časem přidáme další taneční pohyby.

Jak bude robotický taneční partner vypadat?

Bohužel z důvodů duševního vlastnictví zatím nemůžeme uvolnit obrázky našeho prototypu RDP. Exkluzivně však můžeme prozradit, že k dispozici budou dva modely April a Phil. Design „April/Phil's“ budete moci vidět, když spustíme náš výběr v nadcházející epizodě Dragon’s Den.

Zní to úžasně, kdy budou k dispozici?

V závislosti na výsledku naší nabídky a následných testů doufáme, že budeme moci spustit funkční prototyp v příštích několika měsících .

Další podrobnosti o našem systému Robot Dance Partner pravděpodobně nikdy nebudou oznámeny…

O Learn To Dance

Learn To Dance je společenský a latinskoamerický tanec Škola založená v Burnhamu, Buckinghamshire. Letos jsme se rozhodli, že vyzkoušíme vlastní aprílový kousek a uvidíme, jak to půjde.

Nabízíme pravidelné lekce živého vysílání a také užitečné nahrávání tance,přihlášení || |352to be kept informed when new videos are going live. Send us your suggestions of what you’d like to see us release and we’ll do our best!

Hledáte osobnější výuku své Basic Beginner Salsa? Poskytujeme jak osobní, tak streamované lekce a kurzy. Podívejte se nafcis.info/online pro více informací.

Můžete se podívat na naše webové stránky nebo nás sledovat online na:|| |360

Website: fcis.info
Youtube:youtube.com/learndance
Facebook: | ||365facebook.com/learndance
Instagram:instagram.com/learndance
Twitter:twitter. com/learndance

6 komentářů

  1. Eileen Harris Dne 3. dubna 2021 v 8:40

    Toto je závěrečný aprílový žert, že? Pěkný nápad ale pro nás všechny nezadané bez tanečního partnera. Kdyby to byla pravda…..

    V každém případě Antony, těším se znovu na skutečné taneční kurzy, kdykoli (doufejme, že brzy?) Vše nejlepší vám oběma,



    • learndance 3. dubna 2021 v 8:53

      Ahoj Eileen,

      Toto je závěrečný aprílový žert, že?

      My' Nechám vás, abyste to posoudili 😉

      Doufám, že pokud vládní časová osa vydrží, budeme vás moci brzy přivítat zpět ve studiu. Momentálně soukromé lekce od 12. dubna a skupinové lekce s omezeným počtem od 17. května.

      Těšíme se na vás, až to bude povoleno. ☺



  2. Stuart Spindler 3. dubna 2021 v 18:23

    Pěkný Antony 😉

    Jakmile bude software ověřen v RDP, můžete si jej stáhnout na čip a nainstalovat do nás lidí?
    Za čip byste si ale museli účtovat majlant, jinak by se vaše firma stala střeleckou!



    • learndance 3. dubna 2021 v 18:37

      Of course that’s our plans, unfortunately there’ll be no contactless software upgrade available so it will likely require yearly hardware upgrades…business future secured!



  3. Kat Stewart 4. dubna 2021 v 8:21

    Ha ha ha! Miluj to! Bohužel jsem to viděl o čtyři dny později, ale jak krásný, jedinečný Sloof!



    • learndance Dne 14. dubna 2021 v 15:55

      Ahoj Kat jsem ráda, že se ti to líbilo!