Lockdown lekce společenského tance venku

Picture of a smiling couple dressed in summer wear. Text on right advertising lockdown ballroom dance lesson outdoors with Learn To Dance

AKTUALIZACE: NYNÍ NABÍZÍME I VENKOVNÍSÓLO RUČNÍ TANEČNÍ KURZ VE STŘEDU V 18:00|| |321

Hopefully from April 12th lockdown easing will be on track, allowing our ballroom dance lessons to resume in the studio. However the dates are not set in stone! So we have no guarantees at the moment that we will be able to welcome you back next month.

Pokyny však v současné době umožňují osobním trenérům poskytovat jednotlivcům a stejné domácnosti individuální přístup. sezení. To je tak dlouho, dokud je venku a jsou uplatňována opatření k sociálnímu distancování.

To nás přivedlo k zamyšlení, zda je to něco, co bychom potenciálně mohli poskytnout jako možnost, když se počasí zlepšuje. Proto během týdne vyzkoušíme nějaké venkovní soukromé lekce v Cherry Orchard.

Kde se budou tyto venkovní lekce společenského tance pořádat?

Na místě je přepadové parkoviště který se používá pouze během fotbalové sezóny o víkendech. Brána je vždy zamčená a jsme přesvědčeni, že by to pro naše účely mělo fungovat.

Přepadové parkoviště u Cherry Orchard

Parkoviště je kousek od hlavní vchod (méně než minutu). Můžete zaparkovat blíže než na hlavním parkovišti.

Logistika postavení tanečního parketu, který by bylo nutné odložit po každém zasedání, znamená, že nebudeme používat žádný typ venkovního tanečního parketu . Místo toho se budeme spoléhat na jemný štěrkový povrch parkoviště, který umožní plynulý pohyb.

Je samozřejmé, že bychom vám na tyto venkovní lekce společenského tance nedoporučovali nosit vaše taneční boty!

Měli byste si také uvědomit, že existuje také možnost členů veřejnost prochází kolem!

Chci to vyzkoušet, jak si to zarezervuji?

V současné době nabízí tyto venkovní taneční lekce během naší zkušební doby pouze Antony. Při rezervaci prosím vyberte „outdoor“ a požadovanou délku lekce. Lze použít existující balíčky a relace.

K rezervaci použijte níže uvedené vyhledávání schůzek. Můžete si také vybrat lekce Zoom, pokud chcete, abychom místo toho lekce streamovali.

Zarezervujte si prosím pouze blok ve všední den. Možná budeme moci nabídnout víkendové sloty v příštích dvou nedělích, ale poté se fotbal obnoví. Pokud máte nějaké dotazy ohledně potenciálních relací, kontaktujte nás nejprve.

Co špatné počasí?

Samozřejmě nemůžeme předpovídat krátkodobé změny počasí! Ale budeme mít flexibilnější politiku zrušení/přeplánování, pokud se počasí změní k horšímu.

Rádi vyučujeme za každého počasí a přijmeme vhodná opatření na oblečení. Pokud však máme pocit, že by povrch parkoviště byl nebezpečný, možná budeme muset zrušit sezení.

Zpočátku uvažujeme o nabízení těchto relací pouze během denních hodin (aktuálně je západ slunce kolem 18:15). Pokud bude zájem o pozdější lekce, můžeme se podívat na možnosti osvětlení.

S tím také souhlasíte s tím, že tyto venkovní lekce společenského tance se konají na vaše vlastní riziko. Uděláme maximum pro výběr plochy parkoviště, která bude rovinatá. Nemůžeme však zaručit, že nedojde k neočekávaným změnám na povrchu. Je třeba věnovat zvýšenou pozornost, protože podmínky povrchu se mohou při pohybu po parkovišti měnit.

Proč poskytujete venkovní lekce společenského tance?

Je mnoho nejasností, kdy nám bude povoleno znovuotevření. Stále také čekáme na vydání podrobných pokynů.

Domníváme se, že se jedná o možnost, která se může líbit některým našim studentům, kteří nedokážou přiblížit!

To také poslouží jako zkušební verze pro potenciální nabízení skupinových lekcí pod širým nebem. Aktuální plán to může skutečně povolit od konce tohoto měsíce!

Už přijímáme rezervace pro tuto možnost a doufáme, že se k nám bude moci připojit více z vás. Jinak se těšíme, že vás přivítáme zpět ve studiu, jakmile to bude povoleno.

O Learn To Dance

Learn To Dance je škola tanečního sálu a latinskoamerického tance se sídlem v Burnhamu , Buckinghamshire.

Naše taneční studio je momentálně uzavřeno kvůli pandemii koronaviru. Stále však hledáme inovativní způsoby, jak vás udržet tančit. Od online streamovaných kurzů a soukromých lekcí, živých bezplatných kurzů na YouTube a nyní uzavřených lekcí společenského tance venku.

Můžete se podívat na naše webové stránky nebo nás sledovat online na:

Web:fcis.info
Youtube:youtube.com/learndance
Facebook:facebook.com/learndance
Instagram:instagram.com/learndance
Twitter:twitter.com/learndance|| |393