Základní lekce salsy YouTube pro začátečníky

Beginner Basic Salsa text with Learn Online in the top corner and the Learn To Dance logo and website in the bottom right corner

Tuto neděli bude naší další BEZPLATNOU lekcí na YouTube video salsy pro začátečníky.

Videolekce bude trvat přibližně 30 minut a začneme vás několika základními tanečními kroky salsy pro začátečníky. Naučíte se řadu kroků a doufejme, že si na ně na konci hodiny budete jistí.

Během lekce vás také naučíme jednoduchý základní taneční postup Solo Salsa.| ||323

We’ll talk you through how to do the basic Salsa steps as well as a little on improving the technique of the beginner steps.

Video lekce základní salsy pro začátečníky

Naše lekce bude vysílána živě na našemkanálu YouTube v neděli 7. března v 11:30.

Připojit se k nám můžete během živého vysílání a video bude k dispozici ke zhlédnutí po skončení lekce.

Zatímco čekáte, podívejte se na našiSolo Salsa Dance Rutine uvolněna během uzamčení 1.0. Obsahuje také některé základní kroky salsy pro začátečníky a také několik složitějších pohybů.

Bylo to naše vůbec první video lekce online, takže křivka učení, ale doufáme, že se vám bude líbit!

Nezapomeňte, pokud chcete být mezi prvními, kdo se dozví o nových videích a lekcíchpřihlaste se zdarma k odběru našeho kanálu. Ujistěte se, že kliknete na 'notifikační zvonek', abyste byli upozorněni, jakmile bude k dispozici nové video nebo bude zveřejněno.

Také nahrajeme video ukázku taneční rutiny Solo Basic Beginner Salsa jako seznam skladeb pro tanec Salsa, který můžete trénovat.

O Learn To Dance

Learn To Dance je škola společenského a latinskoamerického tance se sídlem v Burnhamu, Buckinghamshire.

Nabízí pravidelné lekce živého vysílání a také užitečná nahrávání tance,přihlásit se k odběruabychom byli informováni, když budou zveřejněna nová videa. Pošlete nám své návrhy na to, co byste chtěli, abychom vydali, a my uděláme maximum!

Hledáte osobnější výuku své Basic Beginner Salsa? Poskytujeme jak osobní, tak streamované lekce a kurzy. Podívejte se nafcis.info/online pro více informací.

Můžete se podívat na naše webové stránky nebo nás sledovat online na:|| |360

Website: fcis.info
Youtube:youtube.com/learndance
Facebook: | ||365facebook.com/learndance
Instagram:instagram.com/learndance
Twitter:twitter. com/learndance