Naučte se tančit disco – bezplatná lekce YouTube

Learn To Dance Disco splash screen

V neděli 21. února 2021 budeme živě vysílat bezplatnou lekci Learn To Disco Dance. Toto navazuje na naši úspěšnouSolo valčíková rutina lekce živého přenosu na Valentýna.

Řada komentátorů našehoYouTube Channel o to požádali po našíHorečka sobotní noci lekce tance na diskotéce z uzamčení 1.0.

Lekce začne základními tanečními pohyby pro začátečníky. Jak to projdeme, podíváme se na přidání variací a také zvýšení počtu diskotékových kroků. Cílem je dodat vám jistotu, že dokážete vstát na tanečním parketu a předvést nějaké pohyby!

Pokud sledujete živě naYouTube you will also be able to send questions or comments via the Live Chat feature. We won’t be able to see your video feeds so you’ll need to let us know if there’s anything you’re struggling with or would like to see demonstrated again.

Doufáme, že budete moci přidejte se k nám na lekci disco dance. Pokud máte nějaké dotazy před naší hodinou, neváhejte je napsat do komentářů.

Sledujte diskotékovou lekci živě nebo na vyžádání:

Doufáme, že se vám náš tanec Learn To Disco bude líbit online taneční lekce. Nezapomeňte sdílet se svými přáteli a rodinou. Můžete se také podívat na naše dalšíonline lekce tance.

Lekci tance na diskotéce bude možné znovu zhlédnout po odvysílání. Úplné zpracování živého streamovaného videa trvá YouTube obvykle asi 24 hodin.

O Learn To Dance

Learn To Dance je škola tanečních sálů a latinskoamerických tanců se sídlem v Burnhamu, Buckinghamshire.

I když může být naše studio zavřené kvůli vypuknutí koronaviru, stále se snažíme pomáhat lidem, aby tančili!

Můžete se podívat na naše webové stránky nebo nás sledovat online na:

Web:fcis.info
Youtube: || |355youtube.com/learndance
Facebook:facebook.com/learndance
Instagram:instagram.com /learndance
Twitter:twitter.com/learndance