Dárek k Valentýnu na poslední chvíli – lekce tance k dispozici!

Argentine Tango Pose

Sháníte dárek k Valentýnu na poslední chvíli? Nebo možná jen chcete dodat tomuto dni trochu jiskry navíc?

Naučte se tančit má řadu možností, o kterých byste možná měli uvažovat, zvláště pokud jste to pro Amazon opustili příliš pozdě!|| |321

Buy a last minute Learn To Dance Valentine gift voucher

Máme různédárkové poukazy dostupné možnosti s doručením buď e-mailem pro sebe nebo přímo pro svého Valentýna. Není třeba je zveřejňovat, takže vytvářejte skvělé valentýnské dárky na poslední chvíli.

Můžete si vybrat svou vlastní hodnotu nebo použít jednu z našich předem vybraných možností a přidat svůj vlastní osobní vzkaz.

Pokud ale chcete, aby byl jejich Valentýn opravdu výjimečný, proč nezarezervujete si soukromou online lekci tance? Ať už tančíte v páru nebo hledáte nějaké sólové taneční kroky, máme pro vás možnosti.

Nejlepší na tom je, že naše okno pro rezervaci soukromých lekcí se nezavře dříve než 2 hodiny před slotem. Takže pokud se v neděli probudíte a zjistíte, že jste zablokování ztratili přehled o dnech, možná vám budeme moci pomoci.

Kdy jsou lekce k dispozici?

My' až do neděle 14. února včetně jsme zpřístupnili řadu slotů pro taneční lekce Zoom. Upozorňujeme, že máme jen omezený počet míst a rychle se plní!

Lekce začínají od 25 GBP v závislosti na délce a vybraném učiteli a další podrobnosti o našich možnostech můžete vidět naour private lesson page. Nabízíme také speciální valentýnskou akci, která ušetří 35 %, pokud zadáteVALENTINE35 při rezervaci.

Naučte se kurz argentinského tanga

Alternatively did you know we have a Naučte se argentinské tango 6týdenní kurz začínající od středy 17. února? Proč nedopřát svému partnerovi dar naučit se tento nádherný tanec.

Během tohoto úvodního 6týdenního kurzu vás naučíme základy argentinského tanga a poté se budeme rozvíjet, jak postupujeme.

Naše kurzy One Dance stojí 45 GBP na osobu, ale můžete využít naši únorovou slevu na streamovánístream21 a ušetřit 20 %.

Takže i když jste valentýnské nákupy nechali na poslední chvíli, můžeme vám pomoci najít perfektní dárek.