Živý přenos tanečních kurzů – nejlepší tipy

Live stream dance lessons and classes

Plánujete se zúčastnit jedné z našich živých tanečních lekcí?

Pro ty, kteří se nezúčastnili žádné z našichonline streamované lekce Před zde je několik podrobností:

Rezervace lekce živého vysílání

Zarezervujte si jednu z naše živé taneční kurzy stačí navštívitrozvrh hodin. Vezměte prosím na vědomí, že pokud potřebujete pouze jedno přihlášení na každé zařízení pro přístup, každý účastník by si musel zarezervovat.

U lekcí platí zásada zrušení 24 hodin, takže pokud se nemůžete zúčastnit, dejte nám prosím vědět co nejdříve . Můžete se také přihlásit ke svému účtu a zrušit nebo přeplánovat lekce podle potřeby.

Přístup k taneční třídě živého přenosues

Odkaz na lekce je automaticky vygenerována a zaslána e-mailem naším systémem 30 minut před začátkem lekce. Normálně by se to mělo objevit přímo ve vaší doručené poště, ale možná budete muset zkontrolovat i složku SPAM.

E-mail bude od „Naučte se tančit ” a normálně má předmět jako „Zde je odkaz na Virtual xxxxx dne 19. 1. v 19:30“|| |342

There will be a link to click and then you will be asked to login using the details you’ve registered on our system. If you haven’t taken one of our online live-stream classes before it’s worth clicking this link earlier and just checking you can login successfully.

K živému přenosu můžete také přistupovat po přihlášení ke svému účtu na našem website.

Naši instruktoři se obvykle přihlásí do našich tanečních kurzů živého přenosu asi 5 minut před jejich začátkem. Můžete se však přihlásit kdykoli po obdržení e-mailu.

Pokud nastane čas začátku kurzu a vy jste nás ani ostatní studenty neviděli vyskakovat, možná by stálo za to se odhlásit a znovu přihlásit, pokud jste již nějakou dobu přihlášeni .

Mikrofon a video

Mikrofony ve výchozím nastavení pro naše třídy nevypínáme. Pokud by však došlo k nějaké ozvěně/rušení, můžeme ztlumit všechny mikrofony.  Pokud se potřebujete na něco zeptat, můžete ho stále zapnout. Existuje možnost chatu, ale ne vždy máme po ruce učitele, který by okno chatu ovládal.

Vždy je lepší, když vás vidíme, ale není povinné mít zapnuté video. Pouze prvních 15 přihlášených účastníků má možnost zobrazit své video.

Live-Stream taneční kurzy –Body za úspěch

Abychom měli jistotu získejte dobrou třídu, doporučujeme minimalizovat počet zařízení, která mohou současně používat vaše připojení k internetu.

Pokud máte možnost se spíše připojit než používat wifi, doporučujeme to.|| |363

Some students have recommended restarting your router before logging into the class if you have any issues.

Mindbody (naše streamovací platforma) má několik tipů na jejich webové stránky. Mají také malou aplikaci, kterou si můžete stáhnout do svého zařízení pro naše živé taneční kurzy.

Pomoc, nevidím vaše nohy?!

Konečně maximalizovat naše učitelé na vaší obrazovce vyberou zobrazení prezentujícího (velký obdélník s menším pod ním). Na levé straně nad videostreamy ostatních studentů je šipka dolů. Kliknutím na toto tlačítko odeberete všechny ostatní videostreamy a na obrazovce budete mít jen ten náš.

Zvětšit soukromé lekce tance

Nabízíme takésoukromé lekce|| |377 via the Zoom streaming platform. You can book as normal on our website but please select the appropriate ‘Zoom’ lesson option.

U soukromých relací vám bude zaslán osobní odkaz, abyste se mohli zúčastnit lekce v rezervovaném čase. Toto bude často odesláno na začátku týdne, takže si prosím ponechte e-mail nebo obsažené podrobnosti.

Kliknutím na zaslaný odkaz se dostanete přímo do čekárny a naši učitelé vám to umožní do vaší lekce.

Nějaké další důležité tipy?

Hlavní věcí je, abyste si to užili!

Zatímco se snažíme, aby streamování lekcí bylo tak bezproblémové jako Je možné, že existuje celá řada faktorů, které mohou ovlivnit naše i vaše internetové připojení.

Všeobecně by odhlášení a opětovné přihlášení mělo vyřešit většinu problémů.

Těšíme se na brzy se uvidíme online.