Taneční kurz online zdarma během uzamčení

Antony Holeksa recording free online dance class videos in the studio

Diskutovali jsme o současné situaci a rozhodli jsme se, že každý by mohl využít bezplatné online taneční třídy.

Každý týden uzamčení jsme vybere jednu z našich streamovaných lekcí, které budou zcela zdarma, pouze na jeden týden!

Která online taneční lekce je zdarma

Naše první bezplatná online taneční lekce bude naše úterní večerKurz sólo rutin v úterý 19. ledna.

V lekcích sólo rutinního tance se vyučují různé sólové rutiny založené na tanečních sálech a Latinské Americe. Podíváme se také na výběr zábavných rutin, často inspirovaných muzikály.

V online hodině tohoto týdne zrekapitulujeme naši rutinu Solo Samba z minulého týdne. Potom budeme učit Line Dance Horečka sobotní noci.

Podrobnosti o budoucích bezplatných online tanečních kurzech budou oznámeny na našich kanálech sociálních médií. Podrobnosti budeme také zasílat v našem týdenníminformačním bulletinu ‚Co je na‘ ke kterému se můžete přihlásit na našem webu.

Připojte se k bezplatné online taneční třídě

Abyste mohli navštěvovat online taneční hodinu, musíte sezaregistrovat předem Rezervační okno se zavře 1 hodinu před začátkem lekce.

Unikátní odkaz pro účast na bezplatné lekci bude automaticky vygenerován a zaslán e-mailem 30 minut před začátkem lekce. Zkontrolujte prosím složku SPAM, pokud se vám toto neobjevilo ve vaší doručené poště.

Pro účast na bezplatné online taneční lekci stačí kliknout na odkaz zaslaný e-mailem. Přihlašovací údaje budou stejné jako při rezervaci. Některá zařízení mohou doporučit, abyste si pro lepší streamování stáhli malý kousek softwaru nebo aplikace.

Do třídy se můžete přihlásit kdykoli po obdržení e-mailu. Učitel se obvykle přihlásí asi 5 minut předem. Pokud jste s námi ještě nestreamovali kurz, doporučujeme otestovat své přihlašovací údaje, když obdržíte e-mail.

Neomezený počet online tanečních videí

Pokud chcete dohnat Solo Sambu před bezplatnou lekcí, podívejte se do našíknihovna dohánění. Prices range from £3/day to £25/4 weeks for unlimited access to our videos.

Balíčky a přístup ke službě si můžete zakoupit nawww.learndance.co .uk/online.

Ti, kteří se konají v našich pravidelných online tanečních kurzech, také získají bezplatný přístup do naší knihovny videí na vyžádání. Vezměte prosím na vědomí, že účast na bezplatné lekci nezahrnuje bezplatnou vstupenku.

O Learn To Dance

Learn To Dance je škola tanečního sálu a latinskoamerického tance se sídlem v Burnhamu, Buckinghamshire.|| |363

Whilst our studio may be closed during the Coronavirus outbreak, we’re still trying to help everyone to keep dancing online.

Nezapomeňte, pokud se vám náš bezplatný online taneční kurz líbil, prosím dejte vědět i své rodině a přátelům.

Můžete se podívat na naši webovou stránku, abyste byli informováni o plánech opětovného otevření, nebo nás sledujte online na:

Web:fcis.info
Youtube:youtube.com/learndance
Facebook:facebook.com/learndance
Instagram:instagram.com/learndance
Twitter:twitter.com/learndance