Mohu jít tančit na úrovni 2 a úrovně 3?

Can I Go Dancing in Tier 2 and 3

Několik studentů bylo v kontaktu s dotazem, zda mohou ještě jít tančit, pokud je Learn To Dance na úrovni 2; zvláště pokud jsou na úrovni 3.

Vláda oznámila svůjZimní plán ukončit uzamčení od středy 2. prosince. Byli jsme zaneprázdněni prověřováním podrobností, abychom mohli odpovědět na tyto otázky a zajistit, aby Learn To Dance nadále fungovalo způsobem zabezpečeným proti COVID.

Tier 2/Tier 3, Learn To Dance & Me?| ||325

By now I’m sure most people have found out ve které úrovni žijí. Většina místní oblasti byla umístěna do úrovně 2 . Konzultovali jsme naši místní agenturu pro životní prostředí a také Národní asociaci učitelů tance.

So you’re probably wondering “Can I go Dancing” if I’m in Tier 2 or 3? We have been in consultation with our local Environmental Agency, as well as the National Association of Teachers of Dancing.

Doručené odpovědi budou pro některé pozitivní, ale pro jiné zklamáním.

Jsem v Tier 2

Tier 2 Coronavirus Guidance

Skvělé zprávy. Máme potvrzeno, že všechny naše lekce a kurzy mohou probíhat podle našich současnýchpostupů zabezpečených proti COVID. Stávající pravidlo 6 stále platí a žádáme studenty, aby se nadále zdržovali „socializace“, pokud nejsou společensky distancováni.

Zachováme limit 12 osob na hodinu, požadavek na předběžnou rezervaci a naše Zásady zrušení rezervace 24 hodin.

Výuka a osobní lekce budou obnoveny od středy 2. prosince v 18:00.

Jsem na úrovni 3, co to pro mě znamená?

Tier 3 Coronavirus Guided

Obávám se, že tyto zprávy jsou pro většinu méně pozitivní.

Pro třídy našich dětí je to vlastně dobrá zpráva. Lekce pro osoby mladší 18 let mohou pokračovat, pokud budou dodržována pravidla COVID-secure. Můžeme však kontaktovat rodiče, abychom projednali možnost ponechání těchto vzdálených v současnosti. Je to proto, že někteří naši studenti jsou na úrovni 3 a často (zejména mladší děti) může být obtížné udržet sociální odstup.

Hlavní problém pro ty, kdo bydlí v oblasti úrovně 3, vznesl Agentura pro životní prostředí. Ti, kteří jsou zařazeni do úrovně 3, jak můžete vidět pod záhlavím „TRAVELLING“, by se měli vyhýbat cestování mimo svou oblast. Je třeba se vyhnout všem nepodstatným cestám (a EA nepovažuje taneční lekci za zásadní!)

Pokud by South Bucks vstoupil na úroveň 3, museli bychom znovu zavřít dveře a vrátit se k úplným virtuálním lekcím.

Tak co teď?

Shrnuto, když se ptáte „Můžu jít tančit“, pokud jste na úrovni 2, pakANO ale pokud na úrovni 3NE.

Ty, které jsou rezervovány na příští měsíc, budeme kontaktovat. Doporučujeme těm na úrovni 3, aby zrušili všechny plány na návrat do studia. i když úrovně budou přezkoumány 16. prosince.

V závislosti na číslech se můžeme podívat, že některé naše relace stále běží virtuálně. Ti, kteří se nebudou moci osobně zúčastnit studia, budou moci pokračovat v tanci. Každý, kdo se zúčastní virtuálních kurzů pro dospělé nebo soukromých lekcí, bude i nadále získávat bezplatný přístup k naší službě videa na vyžádání.

Doufáme, že se čísla v příštích dvou týdnech zlepší a uvidíme, jak se oblasti posunou zpět dolů na úroveň 1 nebo 2.

Zůstaňte v bezpečí, těšíme se, že se brzy zase uvidíme.