Společenský a latinskoamerický den cvičení

Ballroom & Latin American dancers out of practice

Nedostatek místa k procvičování vašich společenských a latinskoamerických tanců? To je jedna z hlavních stížností studentů na uzamčení. No a to nám všem očividně chybí!

Poslech vaší zpětné vazby nám dal nápad…co kdybychom mohli poskytnout prostor k procvičování a přitom stále dodržovat vládní směrnice?

Jak pak můžeme cvičit Společenské a latinskoamerické tance v současné pandemii?

Naším plánem je poskytnout celý den předem zarezervovatelných 1hodinových tréninkových bloků v našem tanečním studiu v Burnhamu. Naplánovali jsme to na pátek 14. srpna.

V každém slotu budou povoleny maximálně 4 páry. Mezi jednotlivými lekcemi necháme 30 minut na dezinfekci studia.

Studenti budou požádáni, aby respektovali zásady sociálního odstupu. Doufejme však, že by zde měl být dostatek prostoru, abyste se od sebe drželi dál!

Zahrajeme výběr z taneční hudby pro společenské a latinskoamerické tance, abyste si mohli procvičit svůj repertoár.

Můžete rezervujte si více než jedno sezení, ale během dezinfekční přestávky budete požádáni, abyste opustili studio.

To zní úžasně, jak si mohu rezervovat?

Existuje několik způsobů, jak zarezervujte si taneční sál a cvičení v Latinské Americe. Můžete nám zavolat nebo poslat e-mail, neborezervovatonline.

Upozorňujeme, že na dveře. Můžete námzavolat v daný den a potvrdit, zda máme volné sloty. Očekáváme však, že se bude jednat o oblíbenou událost, a proto doporučujeme včasnou rezervaci.

Sezení bude stát 15 GBP za pár.

Budete provozovat toto plesové a latinskoamerické cvičení dny pravidelně?

Pokud se ukážou jako populární, můžeme zvážit, zda se budou pravidelně opakovat. Možná jeden pátek v měsíci, ale v polovině měsíce s naší pravidelnou sociální sítí v obvyklý poslední pátek v měsíci.

Je zřejmé, že naše běžné sociální sítě v současnosti nemohou fungovat podlevládních směrnic. Ale doufáme, že se pandemická situace zlepší do té míry, že bude možné ji restartovat.