Naučte se argentinské tango – online lekce tance pro partnery

Learn Argentine Tango with a partner online lesson video thumbnail

Tato videolekce Learn To Dance bude představovat několik zábavných pohybů argentinského tanga, které si procvičíte ve vašich předních pokojích.

Lekce bude přerušena dolů do snadno pochopitelných sekcí, které vám pomohou naučit se jednotlivé kroky, a odtamtud se dále rozvíjí.

Dáváme vám dostatek času na procvičování rutiny, když ji vytváříme, ale pokud jste spokojeni základy můžete vždy přeskočit.

Naučte se argentinské tango

Argentinské tango vyučujeme stejně, jako bychom učili kterýkoli z našich společenských tanců. Obvykle existují určité rozdíly v držení a držení těla, ale v tomto videu se jimi nebudeme zabývat

Nepokryli jsme nejzákladnější pohyby, ale spíše jsme vám poskytli výběr kroků, které, doufejme, budete mít pocit, že opravdu „tančíte“ argentinské tango.

Naučíte se kroky argentinského tanga, jako je Forward Ochos, variace Left Giro (vyslovujte Hero) a The Fan (jako Promenade Rondé).

Doufám, že užijte si dnešní video a nezapomeňte se přihlásit k odběru/like, abyste byli informováni o všech našich nahraných videích.

Hudba

Pro naši lekci argentinského tanga máme použil Come Over To Me od Thea Tyler feat. Dinah Smith

Podívejte se na online video Learn Argentine Tango


O Learn To Dance

Learn To Dance je škola společenského a latinskoamerického tance se sídlem v Burnhamu, Buckinghamshire .

Ačkoli naše studio může být zavřené kvůli vypuknutí koronaviru, stále se snažíme pomáhat všem našim studentům, aby tančili!

Nezapomeňte, pokud se vám naše online Taneční video naučte se argentinské tango pošlete prosím své rodině a přátelům. Proč se také nepodívat na naše dalšíonline taneční lekce.

Můžete se podívat na naše webové stránky nebo nás sledovat online na:

Web:fcis.info
Youtube:youtube.com/learndance
Facebook: || |360facebook.com/learndance
Instagram:instagram.com/learndance
Twitter:twitter.com /learndance