Taneční rutina Solo Jive

Solo Jive online video lesson thumbnail

Sestavili jsme pro vás rutinu Solo Jive, kterou můžete cvičit ve svých předních pokojích. Pokud však hledáte lekci o tanci Jive s partnerem, udělali jsme lekci Rock & Rollpřed několika týdny kterou byste si mohli chtít vyzkoušet.| ||321

We teach you the routine in easy to follow stages that build you up to a full choreographed routine. There’s plenty of opportunities to practice the routine throughout the video.

Solo Jive – The Dance

Přiznáme se, že je to pravděpodobně nejtěžší sólová rutina, kterou jsme vydali k dnešnímu dni. Dejte nám vědět, jak jste to našli, ale možná se budete chtít připravit s velkým množstvím vody a ručníkem!

Rutina využívá hlavně „skutečné“ Jive kroky, ale upravili jsme je, aby bylo možné tančit sólo ve stísněném prostoru.

Zahrnuje obratlíky, základy, šoupání, obratlíky mezi špičkou a patou, výměny švihnutím míče, „flicks and kicks“ chicken walks a stopking walks, flick and break. Takže jen pár kroků!

Hlavní věcí je dělat to nejlepší, co umíte. Pokud potřebujete více času na procvičování konkrétních pohybů, můžete video vždy pozastavit nebo přetočit zpět.

Udělejte to svým vlastním tempem, a až si budete jisti, přidejte se k nám vyšší rychlostí.

The Music

Hudba pro tuto rutinu je Walkin by The Additionals feat. Annie Harris

Podívejte se na video z lekce Solo Jive


O Learn To Dance

Learn To Dance je škola společenského a latinskoamerického tance se sídlem v Burnhamu, Buckinghamshire.

Přestože naše studio může být zavřené kvůli vypuknutí koronaviru, stále se snažíme pomáhat všem našim studentům, aby tančili!

Nezapomeňte, pokud se vám líbilo naše online taneční video Solo Jive, pošlete ho své rodině a přátelům. Proč se také nepodívat na naše dalšíonline taneční lekce.

Můžete se podívat na naše webové stránky nebo nás sledovat online na:

Web:fcis.info
Youtube:youtube.com/learndance
Facebook:facebook.com/learndance| ||364
Instagram: instagram.com/learndance
Twitter:twitter.com/learndance