Naučte se Salsu – online lekce tance pro partnery

Learn Salsa online dance video thumbnail

Dnešní videolekce vám pomůže naučit se salsu s partnerem. Pokud byste si salsu chtěli vyzkoušet na vlastní kůži, můžete se podívat na našiSólo salsa rutina.

Lekce bude rozdělena do snadno sledovatelných oddíly, které vám pomohou naučit se jednotlivé kroky, a odtud se pak staví.

Dáme vám dostatek času na procvičování rutiny, když ji vytváříme, ale pokud jste spokojeni se základy, můžete vždy přeskočit dopředu.

Naučte se salsu

Existuje řada variant salsy, včetně stylu LA/Cross-Body (také známé jako Salsa na 1); New York Style (aka Salsa na 2, velmi podobná Mambo); Kubánský styl (více rotační verze tance).

Máme tendenci vyučovat hlavně Cross-Body Style, ale vždy rádi přidáme prvky z jiných stylů, pokud máme pocit, že se hodí .

Toto video Learn Salsa bude obsahovat výběr základních kroků, než začneme s Enchufla v kubánském stylu. Máme Salsu Basic, Natural Top, Cross-Body Lead, Enchufla, Cross-Body Pass a mužskou rotaci doprava během Enchufla!

Hudba

Pro naše lekce Salsa, kterou jsme použili I'll Get Over You by Loving Caliber feat. Mia Niles

Naučte se salsu pomocí našeho online videa

Doufám, že se vám dnešní video Learn Salsa bude líbit.


O programu Learn To Dance

Learn To Tanec je škola tanečního sálu a latinskoamerického tance se sídlem v Burnhamu, Buckinghamshire.

I když naše studio může být uzavřeno kvůli vypuknutí koronaviru, stále se snažíme pomáhat všem našim studentům, aby tančili!|| |350

Don’t forget, if you enjoyed our online Learn Salsa dance video please send it to your family and friends. Why not also check out our other online taneční lekce.

Můžete se podívat na naše webové stránky nebo nás sledovat online na:

Web:fcis.info
Youtube:youtube.com/learndance
Facebook: || |362facebook.com/learndance
Instagram:instagram.com/learndance
Twitter:twitter.com /learndance