Solo Quickstep Dance Routine

Solo Quickstep online video thumbnail

Sestavili jsme pro vás rutinu Solo Quickstep, která se snad vejde do vašich předních pokojů! Pokud však hledáte lekci tance Quickstep s partnerem, měli byste se podívat navideo z minulého týdne partnerské taneční video.

Učíme rutinu ve snadno sledovatelných fázích, které vás vybudují do úplné choreografické rutiny. V celém videu je spousta příležitostí k procvičení rutiny.

Sólový Quickstep – The Dance

Quickstep je jedním z našich rychlejších společenských tanců, i když počáteční základy jsou ve srovnání s ním poměrně pomalé.

Pro naši rutinu Solo Quickstep jsme vzali některé základní pohyby a upravili je tak, aby byly kompaktní.

Rutina zahrnuje čtvrtotáčky doprava a progresivní chassé (mírně upravené), některé základní charlestony (bez otáčení, ale klidně házejte obratlíky), šlápoty doprava a doleva a zamykací kroky vpřed a zpět.

Hudba

Hudba, kterou jsme použili pro tuto rutinu, je 'Changed My Mind' od OTE feat. Divty. Původně jsme ji použili v našíLekci Partner Quickstep a natolik se nám líbil, že jsme si řekli, že ji použijeme i pro tuto rutinu!

Podívejte se na Video lekce Solo Quickstep

Doufáme, že se vám naše lekce inspirovaná Solo Quickstep bude líbit. Nezapomeňte, pokud dáváte přednost rutině, můžete tančit s partnerem, pro to jsme vydali lekciminulý týden.


O Learn To Dance

Learn To Dance je škola společenského a latinskoamerického tance se sídlem v Burnhamu, Buckinghamshire.

Ačkoli naše studio může být uzavřeno kvůli vypuknutí koronaviru, stále se snažíme abychom pomohli všem našim studentům tančit!

Nezapomeňte, pokud se vám líbilo naše online taneční video Solo Quickstep, pošlete ho své rodině a přátelům. Proč se také nepodívat na naše dalšíonline taneční lekce.

Můžete se podívat na naše webové stránky nebo nás sledovat online na:

Web:fcis.info
Youtube:youtube.com/learndance
Facebook:facebook.com/learndance| ||368
Instagram: instagram.com/learndance
Twitter:twitter.com/learndance

1 komentář

  1. […] Quickstep s partnerem . Pokud byste chtěli Quickstep vyzkoušet na vlastní kůži, můžete se podívat na náš Solo Quickstep […]