Sólový program vídeňského valčíku

Solo Viennese Waltz online video thumbnail

Sestavili jsme pro vás samostatnou sestavu inspirovanou vídeňským valčíkem, kterou si můžete procvičit ve svých předních pokojích.

Naučili jsme tuto sestavu v snadno sledovatelné fáze, které vás vybudují do úplné choreografické rutiny. V celém videu je také spousta příležitostí procvičit si rutinu.

Tanec – vídeňský valčík

Vídeňský valčík je tancem tradičních rakouských plesů (ve skutečnosti jsme byli na Ples rakouského klubu Londýna nedávno).

Teoreticky to představuje dokonalé víření partnera po podlaze, ale ve skutečnosti může být podlaha tak nacpaná, že vše, co můžete udělat, je zhoupnout se společně na místě.

Máme vzal tuto myšlenku výkyvů kyvadla a vytvořil kolem ní rutinu sólo vídeňského valčíku, stejně jako zahrnul prvek American Smooth.

Zahrnuje výkyvy kyvadla/zaváhání, přirozené a zpětné zatáčky (bez křížení!) a rotace (Canter Pivot). Nemusí to být mnoho kroků, ale jakmile začnete přidávat ozdoby, začne se to budovat!

Hudba

Hudba, kterou jsme vybrali pro tento sólový vídeňský valčík, je 'Goodbye Virginia' od Sture Zetterberg:

Podívejte se na video sólového vídeňského valčíku

Níže najdete naši lekci sólového vídeňského valčíku. Doufáme, že se vám video bude líbit.


O Learn To Dance

Learn To Dance je škola společenského a latinskoamerického tance se sídlem v Burnhamu, Buckinghamshire.

Zatímco naše studio může být kvůli vypuknutí koronaviru uzavřeno, stále se snažíme pomáhat všem našim studentům, aby tančili!

Nezapomeňte, pokud se vám líbilo naše online video k tanci sólo vídeňský valčík, pošlete ho své rodině a přátelům. Proč se také nepodívat na naše dalšíonline taneční lekce.

Můžete se podívat na naše webové stránky nebo nás sledovat online na:

Web:fcis.info
Youtube:youtube.com/learndance
Facebook:facebook.com/learndance| ||364
Instagram: instagram.com/learndance
Twitter:twitter.com/learndance